Popkoor Forever Young uit Someren heeft op woensdag 27 juni, tijdens de jaarvergadering in De Ruchte, de jubilarissen gehuldigd.

Dat zijn:

10 jaar lid: Isabelle Deelen.

20 jaar lid: Tonny Smeelen, Moniek van den Vossenberg en Mies van den Boomen.

25 laar lid: Anja Verhees, Miranda Horijon, Jos Nijssen, Jos van der Hulst en Annie van den Boomen.

Forever Young heeft de laatste jaren een hele transformatie doorgemaakt.

Het koor werd 25 jaar geleden opgericht door pastoor Saes van de Paulusparochie. Het koor heeft daar dus ook jarenlang maandelijks een mis verzorgd. Ze schreven dan zelf de teksten en gebeden.

Later na het overlijden van pastoor Saes hebben ze nog jaren fijn samengewerkt met de paters uit Asten. Maar met alle veranderingen binnen de kerk is ook het koor een andere weg ingeslagen en het is inmiddels in plaats van een kerkkoor een popkoor geworden.

Het koor staat al drie jaar onder leiding van Rusmin Madesko. Samen met hem zijn ze aan het bouwen aan een geheel nieuw repertoire.

De huldiging van de jubilarissen tijdens de jaarvergadering is de aftrap voor een feestelijk jaar waarin het koor gaat toewerken naar een geweldige afsluiting van het 25-jarig jubileumjaar.

Na de zomerstop gaan de koorleden in september een eerste nieuwe uitdaging aan, meespelen met De Speledonckers in de uitvoering van ‘Hemels’.


Trefwoorden: popkoor forever young forever young
Geplaatst

vrijdag 29 juni 2018 | 11.41 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 29 juni 2018 | 11.21 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub