SIRIS.nl

Beleef de zomer in Bibliotheek Helmond-Peel

Deze zomer heeft Bibliotheek Helmond-Peel in Deurne, Asten en Someren een bruisend programma vol activiteiten voor kinderen.

Daarnaast kun je met lezen sparen voor leuke acties.

Van 11 juli tot en met15 augustus zijn er tal van activiteiten in de bibliotheken van Deurne, Asten en Someren.

Zo bouw je tijdens een techniekworkshop je eigen Bibberbotbeest, leer je alles over de sterren tijdens de wetenschapsworkshop ‘Vakantie naar de sterren’, gaan we optreden als echte musicalsterren tijdens de musicalworkshop met Anne en speel en zing je mee met ‘Boer Boris gaat naar zee’. Ook maken we een eigen miniposter tijdens de workshop handletteren, leren we alles over chemie en coderen met Mad Science en maak je je eigen schilderij met ecoline en wasco met Elfri.

Meer info hierover: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/zomerbieb

Tickets kosten slechts € 2 per kind. Graag vooraf aanmelden.

Sparen voor leuke acties                                                                                                                               

Duik met een boek de zomer in en spaar in juli en augustus voor een gratis filmkaartje waarmee je in september naar een film kunt gaan bij jou in de buurt. Deze actie is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Leen in juli en augustus bij de Bibliotheek en spaar voor een nazomerlunch of koffie met gebak bij Lunch - en Leescafé De Bieb in Helmond of bij Gastvrij & Zo in Deurne. Deze actie is voor leden vanaf 18 jaar.

In juli en augustus is het weer Zomerlezen voor leden bij de Bibliotheek. Voor iedereen die moeite heeft om een leuk boek te vinden hebben wij boeken uitgekozen. Kies voor een ‘Zomerleestas met als thema’: Spannend, Hartverwarmend of Verrassing en ontdek thuis welk boek wij uitgekozen hebben.

Van 16 juli tot en met 12 augustus heeft de Bibliotheek aangepaste openingstijden.

Zie www.bibliotheekhelmondpeel.nl/zomerbieb