De 56e Kennedymars en de gebeurtenissen daaromheen worden op zaterdag 7 en zondag 8 juli op de voet gevolgd door SIRIS-radio, SIRIS-tv en de social media van de lokale media-instelling.

Dat gebeurt tijdens een marathonuitzending vanaf zaterdag 7 juli 11.00 uur tot zondag 8 juli 16.00 uur.

Zo'n kleine dertig medewerkers van SIRIS, DMG Deurne en Omroep Helmond zijn al die uren in de weer om verslag te doen van de mars en het randgebeuren.

Verslaggevers gaan de baan op en vragen de wandelaars en de mensen van de organisatie hoe het gaat. Bijna dertig uur lang draaien de discjockeys inspirerende muziek, brengen ze de laatste nieuwtjes en hebben ze contact met de lopers door middel van de welbekende marsmobieltjes. Lopers voor een goed doel komen geregeld aan het woord.

SIRIS-tv zendt de hele dag door filmpjes uit van de Kennedymars, de Mini Kennedymars, het Rondje Someren en andere taferelen rond de Kennedymars. Er staan zeventien filmpjes op het planbord. Ook DMG Deurne en Omroep Helmond zullen tv-beelden aanleveren want de Kennedymars komt dit jaar ook door Deurne en Helmond.

De SIRIS-fotografen zijn het hele Kennedymarsweekeinde aan de slag en zullen honderden foto's op de website en de kabelkrant laten plaatsen.


Trefwoorden: marathonuitzending kennedymars
Geplaatst

zaterdag 07 juli 2018 | 11.58 uur

Laatst gewijzigd

maandag 09 juli 2018 | 09.28 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub