SIRIS.nl

Workshop: In Beeld! van Peelnetwerk

De komende weken geeft het Vrijwilligerscollege van de LEV-groep in opdracht van het Peelnetwerk op verschillende locaties en data in de Peel de workshop: In Beeld!

Deze workshop gaat over het gebruik van de Beeldenbank Leefbaarheid en is voor vrijwilligersorganisaties, zoals dorps- en wijkraden, dorpsondersteuners en WMO-raden maar ook voor andere geïnteresseerden.

De Beeldenbank is een databank met beelden (grafieken, tekeningen, foto’s, krantenartikelen) op het gebied van leefbaarheid: www.peelnetwerk.nl/beeldenbank. Ze laten zien welke demografische en maatschappelijke ontwikkelingen er voor de Peel aan komen, en welk effect ze hebben op de leefbaarheid.

De workshop duurt van 19.30 tot 22.00 uur en vindt op 24 september in Helmond, op 30 september in Gemert en op 6 oktober in Deurne plaats.

Deelname is kosteloos, maar in verband met de organisatie dient men zich wel aan te melden. Dat kan via de website www.lerenmetlev.nl/vrijwilligerscollege of door een e-mail te sturen naar vrijwilligerscollege@levgroep.nl.