Zangeres Rox van Driel was op maandag 6 augustus te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Rox kwam haar nieuwste single 'Jij bent mijn wereld' promoten.

Ze timmert inmiddels alweer een paar jaar succesvol aan de weg. Haar singles 'Ticket naar de zon' 'Het zijn de kleine dingen in het leven' en 'Ik kan niet zonder jou' werden goed opgepakt door de Nederlandstalige radiostations.

Na haar vorige single “Die ene echte vriend ben jij”, werd achter de schermen hard gewerkt aan de carrière van Rox van Driel. De goedlachse altijd vrolijke zangeres uit Kapel-Avezaath zat afgelopen seizoen nog in het SBS6-programma “Topper gezocht” waar ze live op tv de sterren uit de hemel zong.

Na een drukke periode is er dan eindelijk de nieuwe single van Rox van Driel. Rox heeft er lang over nagedacht welke muziekstroming aansluit bij haar bestaande repertoire. Daaruit is “Jij bent mijn wereld” voortgekomen. Deze single is een vlotte meezinger met feestgarantie. Lekkere live accordeonpartijen en haar fantastische stemgeluid smelten samen op deze nieuwe single. 


Trefwoorden: verzoekexpress siris-verzoekexpress piet berkers Willy Berkers rox van driel
Geplaatst

dinsdag 07 augustus 2018 | 08.57 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 07 augustus 2018 | 19.59 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub