Infoavond ‘Hersenletsel heb je samen’

Café Brein houdt op maandag 10 september een ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Het thema van deze avond is ‘Hersenletsel heb je samen’.

Niet alleen krijg je als getroffene te maken met veranderingen, maar ook de omgeving. Het omgaan met deze veranderingen heeft een grote impact waar iedereen op zijn eigen manier mee om gaat.

Getroffenen en hun naasten zullen met vallen en opstaan opnieuw hun weg moeten vinden.

Hoe ga je om met deze veranderingen en de enorme impact van hersenletsel?

Vaak heb je informatie en tips gekregen over het hersenletsel en de veranderingen maar is het lastig deze thuis ook toe te blijven passen. Hoe kun je je omgeving inzicht blijven geven in je hersenletsel? Hoe kun je rekening met elkaar blijven houden? Hoe ver ga je samen?

Gastspreker is Arno Prinsen. Arno Prinsen is GZ-psycholoog, docent op het gebied van niet aangeboren hersenletsel en auteur van het boek ‘heb ik een probleem dan?’

 

Café Brein is de tweemaandelijkse ontmoetingsavond voor mensen met NAH, mantelzorgers en andere betrokkenen. Op deze avonden gaan informatie en gezelligheid samen. Hebt u hersenletsel of bent u partner, familielid of gewoon belangstellende, dan bent u welkom in Café Brein Helmond.

 

Café Brein vindt van 19.30 uur tot 21.30 uur plaats in lunchroom De Keyser aan de Torenstraat 17 in Helmond. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Voor informatie kunt u contact opnemen met lunchroom De Keyser, tel. 0492-590609.


Trefwoorden: niet aangeboren hersenletsel nah lunchroom de keyser cafbrein arno prinsen
Geplaatst

woensdag 15 augustus 2018 | 09.21 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 17 oktober 2018 | 08.50 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub