Op dinsdag 28 augustus en donderdag 30 augustus zijn er twee inloopbijeenkomsten van de MIRT-Verkenning A67 (MIRT: Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport) en wel in Geldrop en Asten.

Iedereen is welkom om tijdens deze avonden kennis te nemen van de laatste stand van zaken in de MIRT-Verkenning, die wordt uitgevoerd naar de A67 tussen Leenderheide en Zaarderheiken.

In september 2017 zijn bestuurlijk drie clusters van kansrijke maatregelen vastgesteld die een oplossing kunnen bieden voor de problematiek op de A67. Tijdens de informatiebijeenkomsten in april van dit jaar in Geldrop en Sevenum zijn de eerste ontwerpen voor de verschillende maatregelen gepresenteerd. In de periode na deze bijeenkomsten is er hard gewerkt om de effecten van de mogelijke maatregelen in beeld te brengen. Op basis van deze informatie neemt de minister dit najaar een besluit over de maatregelen die straks uitgevoerd gaan worden op de A67.

Iedereen kan kennis nemen van de effecten van de verschillende clusters met maatregelen. Dit zijn zowel de effecten op de doorstroming van het verkeer als de effecten op de omgeving, zoals bijvoorbeeld geluid, luchtkwaliteit en natuur. Verder worden de wegontwerpen nogmaals getoond tijdens de beide avonden.

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 28 augustus in NH Hotel Geldrop, Bogardeind 213 in Geldrop en op donderdag 30 augustus in hotel Nobis, Nobisweg 1 in Asten.

U kunt er terecht tussen 17.00 en 20.30 uur.


Trefwoorden: hotel nobis mirt-verkenning a67
Geplaatst

woensdag 22 augustus 2018 | 14.51 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 14 april 2020 | 07.55 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub