Laura Ross in SIRIS-VerzoekExpress

Zangeres Laura Ross is op maandag 27 augustus te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Tussen 20.00 en 22.00 uur komt Laura haar single ‘Jij & Ik’ promoten.

Laura Ross is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe single. De blonde zangeres heeft het gevoel dat ze in producer Manfred Jongenelis en plugger Dennis van der Kraan de juiste personen heeft gevonden die haar muzikale carrière naar een hoger level kunnen tillen.

Het was de laatste jaren wat stilletjes om haar heen, omdat ze steeds in het zelfde cirkeltje bleef hangen, maar ze heeft nooit opgegeven.

Laura: ''Ruim acht jaar geleden maakte ik al kennis met Manfred. Er was gelijk een klik. Een samenwerking met Manfred kwam toen nog niet tot stand doordat er andere dingen op haar pad kwamen. Vaak laat je je maar leiden. Ik was destijds nog maar 17 jaar en we hebben zelf niet de kennis in de muziekwereld. Omdat mijn ouders zagen dat mijn passie echt bij het zingen lag, deden zij er alles aan om mijn droom uit te laten komen. In de loop van de jaren heb ik met verschillende mensen samengewerkt. Na m’n deelname aan ”Topper Gezocht” in 2018 heb ik alles op een rijtje gezet. Ik vond het nu de juiste tijd om een nieuwe start te maken''.

Omdat Laura nog steeds het idee had dat Manfred iets voor haar kon betekenen, belde ze hem op om haar ideeën te bespreken. Laura houdt zelf erg van de muziek van John West. Omdat er maar weinig vrouwen zijn die de stijl van John West, Henk Dissel enz. vertolken, zag ze daar een uitdaging.


Trefwoorden: siris-verzoekexpress verzoekexpress laura ross piet berkers Willy Berkers
Geplaatst

vrijdag 24 augustus 2018 | 07.22 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 28 augustus 2018 | 09.18 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub