Ilse Aarts (28, Deurne) en Sander van Bokhoven (38, Asten) zijn de nieuwe eigenaren van café-zaal-eetcafé Jan van Hoek aan de Markt in Asten.

Zij nemen op zaterdag 1 december de zaak over van Peter en José van Hoek.

Ilse Aarts en Sander van Bokhoven hebben nu nog een horecazaak in Soerendonk genaamd Woetz, die zaak doen zij per 1 november van de hand.

De horecazaak in Asten is een begrip in de regio. Ruim vijftig jaar geleden werd de zaak geopend door Jan van Hoek. Zoon Peter werkt vanaf 1992 in de zaak en werd in 1998 mede-eigenaar. José van Hoek kwam in 1996 in het bedrijf en volgde Jan in 2005 op als een van de eigenaren.

Op dinsdag 27 november openen zij voor de laatste keer de deuren. Peter van Hoek: “We hebben veel meegemaakt in al die jaren. Die herinneringen blijven ons altijd bij. Wij willen de mensen bedanken voor het vertrouwen, dat wij hebben gehad en wensen Ilse en Sander veel succes toe met de zaak.” Peter en José houden geen afscheidsreceptie, maar nodigen iedereen graag uit om op 27 november een laatste keer langs te komen.

Ilse Aarts en Sander van Bokhoven houden op 1 december de officiële opening. De nieuwe eigenaren veranderen in het begin niet veel. Sander van Bokhoven: “We gaan eerst onze draai vinden binnen het bedrijf en vanuit daar kijken we verder. We beseffen dat het voor de gasten een hele overgang is, omdat er na zoveel jaren nieuwe eigenaren komen. We nemen ook niet zomaar een zaak over, maar één met een geschiedenis en hopelijk een lange en mooie toekomst.’’

 De naam van de horecazaak blijft ongewijzigd. Ilse Aarts: “De naam Jan van Hoek is een begrip. We willen het bedrijf graag voorzetten onder dezelfde naam. Uiteraard gaan we dingen veranderen. Zo komt er een nieuwe lunch-, diner- en borrelkaart. De klassiekers blijven op het menu staan, maar er komen tal van nieuwe gerechten bij. Op termijn sluiten we wijzigingen niet uit. Een eigen draai geven aan een bedrijf betekent ook, dat er dingen verdwijnen en nieuwe zaken daarvoor terugkomen.”

De nieuwe eigenaren zijn ook van plan om nieuwe evenementen te organiseren. Het eerste evenement na de opening is een knallend nieuwjaarsfeest met DJ Maus en Black Cadillac op het programma. De opening zelf vindt, zoals hierboven staat aangegeven, plaats op zaterdag 1 december.

Ilse Aarts en Sander van Bokhoven willen iedereen uitnodigen om deze avond kennis te komen maken met de nieuwe eigenaren van café-zaal-eetcafé Jan van Hoek.


Trefwoorden: zaal van hoek jan van hoek peter van hoek jose van hoek sander van bokhoven ilse aarts
Geplaatst

donderdag 30 augustus 2018 | 13.43 uur

Laatst gewijzigd

zondag 02 december 2018 | 09.14 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub