Traditiegetrouw werd op de derde dinsdag in september niet alleen in Den Haag ‘het koffertje’ geopend, maar ook in Someren gingen de ex-Prinsen van carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren met het koffertje op pad.

Traditiegetrouw werd op de derde dinsdag in september niet alleen in Den Haag ‘het koffertje’ geopend, maar ook in Someren gingen de ex-Prinsen van carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren met het koffertje op pad. Gebruikelijk op Prinsjesdag werd deze dag voor de Prinsengarde ingevuld met een leuk en actief middagprogramma en een gezellige afsluiting in de avond met een hapje en borrel.

De dag startte bij de gekozen ‘Kunning’ van afgelopen jaar met koffie en gebak. Vervolgens kregen de ex-Prinsen een rondleiding bij een van de mooiste bedrijven van Someren: Vendrig Transport. Koningschieten stond vervolgens op het programma, waaruit de nieuwe ‘Kunning’ Robert tevoorschijn kwam.

Een van de hoogtepunten van deze dag was een bezoek aan het college van B & W van de gemeente Someren. Dit jaar voor het eerst met burgemeester Dilia Blok.

De dag werd afgesloten in de gloednieuwe foyer van De Ruchte samen met de ex-Prinsessen. Kunning Robert zal volgend jaar de organisatie op zich nemen.


Trefwoorden: prinsengarde carnavalsvereniging de meerpoel prinsendag burgemeester dilia blok
Geplaatst

woensdag 19 september 2018 | 12.02 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 18 september 2019 | 14.52 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub