SIRIS-tv zendt op zaterdag 29 en zondag 30 september het weekoverzicht uit, een overzicht van de filmpjes die afgelopen week uitgezonden zijn.

Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma deel 1:

Gasterij Krabbendam gaat stoppen:

Gasterij De Krabbendam aan het Wilhelminaplein in Someren staat te koop. Na elf jaar gaan Jan-Christ en Monique Krabbendam stoppen met hun gasterij. Voor SIRIS-tv vertelden ze waarom.

Bakkerij van de Mortel speculaaskampioen:

Bakkerij van de Mortel in Asten en Someren heeft op woensdag 26 september in Nieuwegein voor de vierde keer de titel 'De lekkerste amandel speculaasbakker' van Noord-Brabant en voor de eerste keer ‘De lekkerste speculaasbakker’ van Noord-Brabant behaald.

MVO-dag Reynaers en Roval bij Nirwana:

Op donderdag 27 september hielden de Helmondse bedrijven Reynaers en Roval Aluminium voor het vijfde jaar op rij een gezamenlijke MVO-dag. Het personeel stak op die dag de handen uit de mouwen voor zes maatschappelijke goede doelen die door de medewerkers zelf waren ingediend. Eén ervan was jongerencentrum Nirwana in Lierop.

Kermis in Someren:

De kermis in Someren is weer voorbij. Vooral de jeugd genoot vijf dagen lang van de vele attracties.

Prikkelarme kermis Someren:

Op maandag 24 september vond in Someren de prikkelarme kermis plaats. De deelnemers van KansPlus vierden hun kermis met gereduceerd muziekvolume, gedoofde verlichting en aangepaste snelheden. Het was weer genieten geblazen.

Het programma deel 2:

Oprichting Lierops Broodfonds:

Op 1 oktober gaat het Lierops Broodfonds van start. De oprichtingsbijeenkomst daarvoor vond plaats op donderdag 27 september in Boscafé ’t Pastoorke van Moorsel in Lierop. Voorzitter Frans Sijbers geeft tekst en uitleg.

Week van de Oefentherapie:

Van 1 tot en met 7 oktober wordt de Week van de Oefentherapie gehouden, ook in de praktijk Oefentherapie Cesar-Van der Wilt aan het Postelpark 15 in Someren.

Gemeentenieuws - Aanpak wateroverlast Keizerstraat en Grebbe:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de aanpak van de wateroverlast in de Keizerstraat en de Grebbe in Someren. De gemeente hield op donderdag 6 september een bijeenkomst voor de bewoners van deze stragten en die vond plaats in De Ruchte. Wethouder Louis Swinkels geeft tekst en uitleg.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 28 september 2018 | 20.54 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 05 oktober 2018 | 09.20 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub