St. Anna Ziekenhuis start proef met parkeerservice

Het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop is een proef gestart met een parkeerservice.

Hierbij kunnen bezoekers en patiënten bij de hoofdingang uitstappen en hun auto door een chauffeur op het parkeerterrein van het ziekenhuis laten parkeren.

Voor patiënten en bezoekers, die moeilijk ter been zijn of bijvoorbeeld iemand zonder oponthoud willen begeleiden, kan de parkeerservice een uitkomst zijn. Ook voor mensen die niet willen zoeken naar een plaats op het parkeerterrein of hier geen tijd voor hebben kan de parkeerservice rust bieden.

De parkeerservice van het St. Anna Ziekenhuis is beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur en kost, inclusief parkeerkosten, € 5.

De parkeerservice is een samenwerking met Jeeves en is goed vergelijkbaar met de 'valet parking' van een hotel. Deze gastvrije benadering past helemaal binnen de patiëntgerichte visie van het St. Anna Ziekenhuis. Zo kent het St. Anna Ziekenhuis reeds een shuttle-service die patiënten en bezoekers op het parkeerterrein met een busje van en naar de hoofdingang brengt. En zijn er gastheren en gastvrouwen aanwezig die de patiënten en bezoekers helpen bij het in- en uitstappen, welkom heten en wegwijs maken in het ziekenhuis.

Meer informatie over de parkeerservice vindt u op www.st-anna.nl/parkeerservice


Trefwoorden: parkeerservice st anna ziekenhuis
Geplaatst

woensdag 10 oktober 2018 | 11.40 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 10 oktober 2018 | 10.40 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub