In het gebied tussen Zandstraat, Kommerstraat, Hooghoefweg en Loovebaan in Someren verrijst de groene nieuwbouwwijk Groote Hoeven.

De prachtige groene bomenrijen staan te wachten op de mooie woningen die er de komende jaren worden gebouwd.

Groen is het sleutelwoord in Groote Hoeven; alle woningen worden gasloos, zo optimaal mogelijk duurzaam en circulair gebouwd. In de wijk komt een evenwichtige mix tussen starterswoningen, sociale huurwoningen, cpo-woningen, projectmatige woningen en zelfbouw. Gestart wordt met de mogelijkheden voor zelfbouw. 

De bouwkavels, die bestemd zijn voor een vrije sectorwoning, worden uitgegeven via loting. Om aan deze loting mee te kunnen doen, moet u zich inschrijven.

Op maandag 15 oktober om 10.00 uur start de inschrijving voor de eerste 31 kavels die verkocht gaan worden.

Inschrijven kan tot donderdag 1 november 17.00 uur.

Op 18, 22, 25 en 29 oktober vermeldt de gemeente Someren de tussenstand van het aantal inschrijvingen op www.someren.nl/grootehoeven.

Op de pagina Groote Hoeven vindt u alle informatie over het project. Hier kunt u zien om welke kavels het gaat. Ook vindt u daar per kavel een kavelpaspoort met alle gegevens over de kavel. De inschrijfformulieren voor de 17 vrijstaande en 14 halfvrijstaande woningen zijn ook op deze plek te vinden.

De loting vindt plaats op donderdag 8 november. Het lotingsprotocol staat op de website van de gemeente bij de informatie over het plan Groote Hoeven.

Om aan de loting deel te kunnen nemen dient het volledig ingevulde inschrijfformulier en het bedrag van € 200 bij de gemeente binnen te zijn vóór 1 november om 17.00 uur.

De loting vindt plaats op donderdag 8 november tussen 17.00 en 18.30 uur door notaris Van Kaam of een daartoe gerechtigde medewerker van het notariskantoor.


Trefwoorden: groote hoeven nieuwbouwplan groote hoeven
Geplaatst

donderdag 11 oktober 2018 | 15.22 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 11 oktober 2018 | 16.22 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub