Op dinsdag 23 oktober is er het sociaal café bij ORO aan de Lindestraat 28 in Asten.

Het sociaal café is van 19.00 tot 20.30 uur.

Het sociaal café is bedoeld voor alle vrijwilligers en beroepskrachten in zorg en welzijn in Asten en Someren en voor bewoners die een initiatief willen starten of zijn gestart. Het is gezellig, informatief en dé manier om je netwerk te vergroten. Het sociaal café is gratis toegankelijk.

Het doel van een sociaal café is een sterk sociaal netwerk voor jong en oud. Tijdens het sociaal café kan men open met elkaar in gesprek. Ook is er de mogelijkheid om aan aanwezige vakdeskundigen (vrijwillig en professioneel) vragen te stellen over diverse onderwerpen. Elke keer komt er een ander thema aan bod. Natuurlijk is het interessant om meer van een thema te weten, maar het sociaal café is vooral bedoeld om te ontmoeten, elkaar te zien en contacten te leggen.

Het thema van het sociaal café op 23 oktober is ‘jong en oud in verbinding’. Te gast zijn twee personen die zich voor hun werk of vrijwillig inzetten om jongeren en ouderen meer met elkaar te verbinden.

Er staat wederom een zeepkist klaar. Op de zeepkist kunt u binnen één minuut iets vertellen over een mooi (burger)initiatief binnen wonen, zorg en welzijn. Dat kan spontaan, maar liever ontvangen wij uw aanmelding als u hiervan gebruik wilt maken via l.grubben@asten.nl.


Trefwoorden: sociaal cafe asten-someren oro
Geplaatst

dinsdag 16 oktober 2018 | 13.05 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 24 oktober 2018 | 09.08 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub