Zangeres Petra van Zundert en zanger Thom Craane waren op maandag 15 oktober te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Petra van Zundert kwam haar nieuwe single 'Ik wil jou' promoten en Thom Craane zijn nieuwe album ‘Thom Craane – Kom maar op’.

'Ik wil jou' is de tweede solosingle die Petra van Zundert uit Roosendaal uitbrengt sinds zij twee en een half jaar geleden met zingen is begonnen. In die periode bracht Petra samen met Jan Koevoet vijf duetsingles uit. De laatste duetsingle 'Ondersteboven' verscheen in mei 2018. In juni 2017 verscheen haar eerste single 'Ga jij met me mee'. Nu, een jaar later, verschijnt haar tweede solosingle 'Ik wil jou'. Beide singles zijn door Petra zelf geschreven, gecomponeerd en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis uit Etten-Leur.

Thom Craane presenteert zijn debuut-cd ‘Thom Craane – Kom maar op'. Als jonge tiener zette hij al een showtje in elkaar waarbij hij o.a. de act en liedjes van Samson en Gert playbackte. Tien jaar geleden maakte hij zijn opwachting tijdens de Revue van Kaatsheuvel. Hij is 16 jaar als hij z’n eerste boeking binnen krijgt en in 2012 verschijnt zijn allereerste single. 

Zes jaar nadien tekent deze geboren artiest voor een mijlpaal in zijn carrière; een eigen cd-album. Op het album, verschenen op het Rood-Hit-Blauw label, zijn alle singles geposteerd die de Brabander de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Met liedjes zoals ‘Rosamunde’, ‘Watje’, ‘Ik was effetjes d’r naam kwijt’, ‘De nacht is mijn leven’ en zijn onlangs uitgebrachte single ‘Dansen’.


Trefwoorden: verzoekexpress siris-verzoekexpress Willy Berkers piet berkers thom craane petra van zundert
Geplaatst

dinsdag 16 oktober 2018 | 08.04 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 16 oktober 2018 | 09.19 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub