SIRIS-tv zendt op zaterdag 27 en zondag 28 oktober het weekoverzicht uit, een overzicht van de filmpjes die afgelopen week uitgezonden zijn.

Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma deel 1:

Grote brand bij varkensstal in Heusden:

Bij een grote stalbrand aan de Pannenhoef in Heusden zijn op dinsdagochtend 23 oktober zeker vierduizend varkens om het leven gekomen. De brandweer rukte rond 8.30 uur uit met vier blusvoertuigen en twee hoogwerkers.

KVV Someren-Eind 70 jaar:

Vrouwenvereniging KVV Someren-Eind bestaat dit jaar 70 jaar. De vereniging viert dit jubileum op dinsdag 23 oktober met een gezellig feest.

Offerblok gekraakt:

De offerblokken in de parochiekerk H. Maria Presentatie in Asten zijn op vrijdag 19 oktober gekraakt en vernield. Pastoor Pieter Scheepers geeft tekst en uitleg.

Bekendmaking goed doel Glazen Kooi:

Stichting Glazen Kooi heeft als doel saamhorigheid te creƫren voor het Somerense volk tussen de feestdagen en aandacht te besteden aan een goed doel. Na twee succesvolle edities zijn er van vrijdag 28 tot en met zondag 30 december op het Wilhelminaplein in Someren weer sfeervolle activiteiten voor jong en oud. Dit keer voor een bijzonder goed doel. Eveline Thijssen en Jannick Smits vertellen welk goed doel het dit keer wordt.

Het programma deel 2:

Herfst in Asten en Someren:

De herfst is nu op z'n mooist met de vallende bladeren en de kleurenpracht. Maartje de Bruijn, Pleun Groenendaal en Elise Kuijpers maakten een sfeerfilmpje van de herfst.

Zestig jaar toneel Anne van Putten:

Toneelvereniging ProFiel uit Lierop brengt op zaterdag 27 oktober en op zaterdag 3 en zondag 4 november het blijspel 'Een droom van een huis'. Een van de rollen wordt gespeeld door Anne van Putten, die hiermee haar 60-jarig toneeljubileum viert.

Theo van Mullekom, de man achter het VerwenEvent (deel 2):

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 november wordt voor het 13e jaar het VerwenEvent gehouden op Recreatiepark Prinsenmeer in Ommel. De grote man achter dit event is Helmonder Theo van Mullekom. Filmer Chris Jacobs uit Someren maakte een tweeluik met deze bijzondere man in de hoofdrol.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 26 oktober 2018 | 18.26 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 01 november 2018 | 06.41 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub