Harmonie St. Cecilia uit Asten presenteerde op zaterdag 27 oktober het concert St. Cecilia@The Movies, een muziekspektakel vol bekende film- en televisieklassiekers.

Filmmuziek is een haast onuitputtelijke bron van mooie muziek, die steevast een bepaalde sfeer met zich meebrengt. Soms vrolijk zoals in A Brand New Day, soms juist statig en pompeus zoals in de recente klassieker Game of Thrones.

St. Cecilia@The Movies presenteerde in De Klepel een gevarieerd programma.

Naast vrolijke Disney-klassiekers als The Lion King en Aladdin waren er krachtige uitvoeringen van de soundtracks van de oorlogsfilms Soldaat van Oranje en The Longest Day.

Voor de gelegenheid hadden het A-orkest en de slagwerkgroep van de harmonie hun handen ineengeslagen met een combo en zangsolisten Ellis Kuijpers, Maud van den Boomen, Lianne Grubben en Hans Strijbosch en dat leverde een spetterend concert op.

In 2019 bestaat Harmonie St. Cecilia 125 jaar. Het hele jaar door zullen er bijzondere jubileumactiviteiten plaatsvinden, zoals de derde editie van dirigeerwedstrijd Maestro en de DrumXplosion.


Trefwoorden: stceciliathe movies harmonie st-cecilia
Geplaatst

zondag 28 oktober 2018 | 12.15 uur

Laatst gewijzigd

zondag 28 oktober 2018 | 11.19 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub