SIRIS-tv zendt op zaterdag 3 en zondag 4 november het weekoverzicht uit, een overzicht van de filmpjes die afgelopen week uitgezonden zijn.

Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma deel 1:

Asten ontvangt 1.325.000 uit Fonds tekortgemeenten:

In september heeft de gemeente Asten een beroep gedaan op het Fonds tekortgemeenten met betrekking tot het sociaal domein. Op donderdag 1 november kwam er nieuws vanuit dit Fonds. Goed nieuws. Zeker voor wethouder Janine Spoor.

Opening Van Zummere en Nie Baang-week:

Werksaam, het WMO-platform van Someren, en De Peelpioniers houden van 31 oktober tot en met 7 november de Van Zúmmere en nie Baang-week. In diverse etalages in het winkelcentrum van Someren wordt een kunstexpositie gehouden, kunst gemaakt door inwoners van Someren en Lierop. Deze expositie werd op woensdag 31 oktober geopend door burgemeester Dilia Blok en wethouder Theo Maas.

Night of the Music:

Seniorenorkest Groot-Someren houdt op zaterdag 3 november, onder leiding van Roger Cobben, een speciaal en uniek concert in De Ruchte met als titel Night of the Music. De regie is in handen van Maria van Gastel. Annie Meeuws en Fred Rooijakkers vertellen wat we kunnen verwachten.

Nieuwe wandelclub Someren-Noord:

Op dinsdag 6 november gaat er een nieuwe wandelclub van start bij De Weijers in Someren-Noord. De initiatiefnemers zien het helemaal zitten.

Onvergetelijke show Heart & Soul:

Vocalgroup Heart and Soul uit Someren-Heide speelde en zong op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober de voorstelling ‘The Choice Between Heart and Soul’ in De Ruchte in Someren. Dat was voor het koor een hele onderneming.

Het programma deel 2:

Igor den Houting winnaar judotoernooi:

Igor den Houting uit Asten heeft in Herenthout in België een gouden medaille gewonnen bij het judotoernooi aangepast judo. En hij is blij met de medaille.

Start Zúmmere en nie Baang-week:

Werksaam, het WMO-platform van Someren, houdt van 31 oktober tot en met 7 november de Van Zúmmere en nie Baang-week. Mariëlle Swinkels van het WMO Platform en Martijn Hoeben van De Peelpioniers vertellen wat er staat te gebeuren.

Natuurwerkdag in Someren:

Op zaterdag 3 november vindt de Landelijke Natuurwerkdag plaats. IVN Asten-Someren neemt, in samenwerking met de gemeente Someren en waterschap Aa en Maas, deel aan deze activiteit. De deelnemers gaan aan de slag in het gebied van de ecologische verbindingszone de Kleine Aa in Someren. Gerard Claassen vertelt over wat ze daar gaan doen. 

Asten Nu - Gemeentebegroting 2019:

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de gemeentebegroting 2019. Die wordt op dinsdag 6 november door de gemeenteraad behandeld. Wethouder Henk van Moorsel vertelt hoe Asten er voor staat.

Theaterprogramma november in De Ruchte:

U ziet een overzicht van het theaterprogramma van De Ruchte in Someren in de maand november 2018.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 02 november 2018 | 16.40 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 09 november 2018 | 13.15 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub