SIRIS.nl

Oeps! met jeugdharmonie en -slagwerkgroep Muziekvereniging Juliana

Op zondag 20 januari presenteren de muzikanten van de jeugdharmonie en jeugdslagwerkgroep van Muziekvereniging Juliana uit Someren-Eind zich, samen met jongerenkoor Mixed Voices, kinderkoor De Dauwdruppeltjes en dansgroep D-Light in de voorstelling ‘Oeps!’

Deze muziekvoorstelling voor klein en groot begint om 14.00 uur en vindt plaats in de bedrijfshal van Groentekwekerij Van den Einden, Nieuwendijk 115a in Someren-Eind.

Kaartjes à € 5 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Einder en bij Cafetaria Perwillie. Kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis toegang. Kaarten aan de dagkassa kosten € 7,50.

Teletijdmachines zijn in menig fantasieverhaal hèt middel om te reizen naar de toekomst of geschiedenis. Soms werken ze perfect, maar meestal loopt het niet zoals gepland. Laat dat nou nu toevallig ook gebeuren! De machine slaat op hol en slingert de muzikanten, zangers en dansers van de oertijd terug naar de toekomst om ze vervolgens via de zestiger jaren weer in de Middeleeuwen te laten belanden. Gelukkig is er een Muziekprofessor die alles in goede banen leidt, maar of het allemaal goed komt. Ook benieuwd hoe dat afloopt? Kom dan kijken naar deze flitsende muziekvoorstelling, waarin talentvolle jeugd zich op een fantastische wijze zal presenteren.