Op zaterdag 8 december staat de band Musest in OJC Nirwana in Lierop, een Nederlandse Muse-tributeband, die bijna het gehele live-repertoire van Muse speelt.

Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal dezelfde synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren. Musest is de enige Muse-tribute die dit kan. Sinds 2007 speelt deze Nederlandse tribute band bijna het gehele live-repertoire van Muse. Elk nummer, met passie en technische perfectie uitgevoerd, in combinatie met een overweldigende live performance maakt Musest de tribute die je moet zien. Talloze nationale en internationale optredens, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 1.000.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat Musest zich ‘The World’s No.1 Muse Tribute’ mag noemen.

Musest is natuurlijk niet onbekend in de rocktempel van Lierop. Met een deelname aan de Clash of the Coverbands en meerdere malen op de planken op Nirwana Tuinfeest, weten ze hun weg naar Nirwana te vinden.

Op zaterdag 8 december speelt de all-round coverband Fever in het voorprogramma.

FEVER is een entertainmentmachine. FEVER is een all-round coverband die werkt met verschillende ludieke thema's. Deze thema's hebben een variatie van nummers die garant staan voor een avond vol diverse muziek, gezelligheid en een soultouching, bodyshaking, mindblowing, mojo-inducing, allroundparty waar je de rock en pophits van nu hoort maar ook je favoriete filmhits, nostalgische mee zingers uit de jaren 80’, tot foute floor fillers uit de 90’s. Een avondje met FEVER is elke keer uniek.

De deuren van Nirwana gaan om 20.00 uur open en kaartjes kosten € 6 voor leden en € 8 voor niet-leden.


Trefwoorden: musest fever nirwana
Geplaatst

maandag 03 december 2018 | 12.01 uur

Laatst gewijzigd

zondag 09 december 2018 | 08.59 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub