Op woensdag 27 februari vindt de 17e editie plaats van de 55-plus carnavalszitting voor alle senioren van Groot-Someren.

Er is weer een mooi programma samengesteld met een keur aan artiesten.

Als tonpraters zullen optreden: Bas van Velthoven uit Someren-Eind in zijn creatie als Huub Schaambergen van Partyservice De Hangtafel. Een bijzonder optreden met een goed verhaal over de verhuur van welgeteld één hangtafel.

Als de tweede zàoniker treedt Jan Strik op, gewoon als Jan Strik, vele jaren een bekend gezicht tijdens de Meerpoel zàonikaovenden en Prins in 1992, nu ook weer eens bij deze avond.

Als derde zàoniker treedt Hans Keeris uit Knegsel op als Joost Nuisl. De types die hij speel probeert hij zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te houden, zodat de humor herkenbaar blijft. Meestal is het “droog”. Zijn woordspelingen worden meestal goed gewaardeerd.

Daarnaast treden op de Lolly Pops met Zo haawe wai oew zuut! met Nederlandse liedjes van toen.

Als cabaretgroep zal Wissiknie uit Deurne optreden. Zij brengen een frisse vernieuwende wind, waarbij liedjes met humoristische teksten de boventoon voeren. Met hun karakteristieke en sublieme samenzang weten Erwin en John de nummers pakkend neer te zetten.

Gewoontegetrouw zullen ook de Prinsen van Groot-Someren weer acte de présence geven. De muzikale omlijsting is van de Prinselijke Hofkapel De Meerpoel. De presentatie is in handen van Erik Hesius.

De avond begint om 19.30 uur in De Ruchte en de zaal gaat om 19.00 uur open.

Kaarten kosten € 8.

 


Trefwoorden: wissiknie lollypops seniorenzitting seniorenzitting groot-someren hans keeris bas van velthoven jan strik
Geplaatst

donderdag 06 december 2018 | 11.47 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 27 februari 2019 | 21.35 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub