Op vrijdag 28 december om 19.45 uur is op het Wilhelminaplein in Someren de derde editie van de Glazen Kooi van start gegaan na de opsluiting van de twee discjockeys Siard van den Heuvel en Koen Wijnen in de kooi, gelegen tussen Uncle Buck en het gemeentehuis.

De wethouders Louis Swinkels en Guido Schoolmeesters deden de deur op slot.

Siard en Koen zorgen tot en met 30 december 43 uur lang voor muzikaal vertier. 

Tussen de verzoekplaten door mag iedereen geld doneren voor de actie ‘Glazen Kooi vervult wensen voor de Groot-Somerense mensen’, een initiatief om heel het Zummerse volk een kans te bieden om zijn of haar wens te laten vervullen.

Op zaterdag 29 december staat er heel wat op het programma: ochtendgast Herold Dat van Expeditie Robinson, een optreden van het kinder- en tienerkoor, Muziekmaatjes met Diede van den Heuvel, een dansworkshop met Frank Geleijns, zanger Michiel Malschaert, Robert van Lamoen, carnavalsvereniging De Meerpoel, de Russische zanger Dmitriy Mosichuk, Artisjok van Paul van der Weerden, dj Bas de Boer en om 23.15 uur een live-veiling 1.0 met Jan Strik.

Ook op de laatste dag, zondag 30 december, is er op het Wilhelminaplein van alles te beleven: ochtendshow met Johnny en Kareltje (John den Dekker en Karel de Lau), kunst met Jos Hoppenbrouwers, June11 en om 12.00 uur live-veiling 2.0 met Jan Strik.

Om 14.30 uur verlaten de dj's Siard en Koen de Glazen Kooi en om 14.45 uur wordt de opbrengst van de Glazen Kooi bekend gemaakt.


Trefwoorden: glazen kooi koen wijnen siard van den heuvel wethouder louis swinkels wethouder guido schoolmeesters
Geplaatst

zaterdag 29 december 2018 | 10.14 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 29 december 2018 | 09.39 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub