Mannenkoorproject Lumberjack op komst

Heusden staat aan de vooravond van een uniek project: Mannenkoor Lumberjack.

Met mannen van alle leeftijden wordt toegewerkt naar twee optredens op 15 en 16 november. Vanaf heden is de wervingsactie begonnen. Elke man die binding heeft met Heusden mag meedoen.

Lumberjack is allesbehalve een standaard mannenkoor. Eindstation is een ijzersterk optreden. Krachtige rocknummers en stevige popsongs worden aangevuld met typisch mannelijke intermezzi en een afterparty met vlees en speciaal bier.

De organisatie is in handen van Bart Wijnen, Bennie Aarts en Frans Kerkers. Bart: “Doel is om minimaal veertig mannen op de been te krijgen. Deelnemers hoeven niet per se te kunnen zingen: we streven naar een mooie mix tussen ervaren zangers, goeie solisten en mindere zangers. De mindere zangers worden op sleeptouw genomen door de sterke. Dus elke man past wel ergens in het plaatje.”

De repetities zijn op donderdagen van 20.30 tot 22.30 uur en worden begeleid door een gelegenheidscombo. Dirigent is Jennemieke Snijders. De eerste repetitie is op 7 februari.

Tijdens een informatieavond op vrijdag 25 januari doet de organisatie uit de doeken wat je precies kunt verwachten. De informatieavond begint om 20.30 uur in Hart van Heuze.

Zie ook www.hartvanheuze.nl/lumberjack.


Trefwoorden: hart van heuze mannenkoor lumberjack frans kerkers bennie aarts bart wijnen
Geplaatst

vrijdag 18 januari 2019 | 13.54 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 26 januari 2019 | 08.59 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub