Het feestduo Tsjonge-jonge, bestaande uit Edwin Smits en Peter Smits, brengt wederom een nieuw feestnummer uit.

Het gezellige duo heeft in het recente verleden samen al meerdere singles uitgebracht o.a. Knallen met die ballen, Ik heb nog zoveel niet gedaan, Ons Brabant, Olliedegalliedunallieunok en Olifantenpolonaise.

Ditmaal hebben de heren echter gekozen om geen eigen nummer te laten schrijven maar een gouwe ouwe te coveren. Afgelopen jaar waren er al plannen om een oud feestnummer in een nieuw jasje te steken, maar die plannen zijn op het laatste moment gecanceld, omdat een andere artiest vroegtijdig met exact hetzelfde nummer uit kwam. De mannen waren desondanks vastbesloten om voor de volgende feest-carnavalsperiode toch weer een kans te wagen om een oud nummer in een nieuw hedendaags jasje te steken.

Afgelopen maand doken de heren de Artist Choise studio in van Bryan Stelten om het welbekende feestnummer 'Mien waar is mijn feestneus' van Toon Hermans nieuw leven in te blazen. De nieuwe versie van 'Mien waar is mijn feestneus' is een krachtig en lekker in het gehoor klinkend nummer, met een mix van vroeger en nu, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse radiostations in de komende feest/carnavalsperiode.

Peter en Edwin komen op maandag 28 januari tussen 20.00 en 22.00 uur hun nieuwe single promoten in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.


Trefwoorden: tsjonge-jonge siris-verzoekexpress verzoekexpress Willy Berkers piet berkers
Geplaatst

donderdag 24 januari 2019 | 14.38 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 29 januari 2019 | 11.47 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub