Jubilarissen bij Asteiner Bloaskapel

Op zaterdag 3 oktober stond de tweejaarlijkse feestdag van de Asteiner Bloaskapel uit Asten op de kalender.

Tijdens het avondprogramma werden de jubilarissen gehuldigd: Rolf Kremers en Rianne Cruysen-Feijen, allebei 12,5 jaar lid en Jeroen van Dijk en Lomé Muijsenberg, allebei 25 jaar lid.

Rolf Kremers neemt al 12,5 jaar een prominente plek in bij de trompetsectie. Het begon met af en toe een periode van invallen, maar uiteindelijk werd hij officieel lid. Rianne Cruysen-Feijen is al 12,5 jaar een van de klarinettisten van de ABK. Aanvankelijk samen met haar wederhelft, een trombonist, maar de combinatie van kinderen en een drukke eigen zaak zorgde ervoor dat Rianne een paar jaar geleden de muzikale carrière alleen voort moest zetten. 

Jeroen van Dijk tekent voor 25 jaar lidmaatschap. Net als Rolf heeft ook hij periodes ingevallen, maar koos hij een aantal jaren geleden definitief voor deze club. Trompettist, maar vooral ook muzikaal leider en arrangeur. De uitdaging was om de muzikanten naar een hoger niveau te tillen.

Lomé Muijsenberg, ook 25 jaar lid van de ABK. Als slagwerker, en al jarenlang voorzitter.  Initiator van diverse evenementen, aanwezig in ongeveer elk denkbare commissie, zeer actief betrokken en onmisbaar binnen de club.

De jubilarissen werden voorzien van een passend cadeau en voor de partners was er een mooi bloemetje.


Trefwoorden: asteiner bloaskapel rolf kremers rianne cruysen-feijen jeroen van dijk lom muijsenberg
Geplaatst

woensdag 07 oktober 2015 | 12.57 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 07 oktober 2015 | 12.37 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub