Tweede klasse:

LeenenRegiobank - Sphinx 5 - 1

Hurkmans - CuundersGlashelder 1 - 2

Egelantier - Zunneke 4 - 4

In de hoofdklasse maakte Acfis korte metten met CanadeesMarkBerkers. Binnen tien minuten stond het al 0-5. Even had CanadeesMarkBerkers een opleving waarin Willem Slaats in de 13e en 15e minuut twee keer wist te scoren, 2-5. Vervolgens nam Acfis het initiatief weer over en scoorde nog vijf keer, 2-10. De doelpunten van Acfis werden gemaakt door Juul Verburgt (5x), Youri van Brussel (3x) en Rik van de Ven (2x).

Steenstra en Van Zoggel 1 speelden in een hoog tempo tegen elkaar. Beide teams kregen kansen om te scoren maar Niels Hurkmans en Coen Smist hielden hun doelen schoon, 0-0.

Daan’s kwam op een 2-0 voorsprong tegen Toff door doelpunten van Arco van Dijk en Joost Meeuws in de 10e en 18e minuut. Martijn van den Einden en Aaron Driessen trokken in de 18e en 19e minuut de stand gelijk, 2-2. In de slotfase trok Daan’s de overwinning naar zich toe door doelpunten van Mike Verdonschot en Arco van Dijk in de 25e en 29e minuut, 4-2.

Eindelijk behaalde Topparty weer eens een overwinning. De tweede van dit seizoen. Doelman Bert Meeuws opende in de derde minuut met een afstandsschot de score, 0-1. In de 12e minuut stelde doelman Oelse Venhuizen Niek Smits in staat om voor Bij Willem gelijk te maken, 1-1. Vijf minuten later kwam Topparty weer op voorsprong door een doelpunt van Hidde Maas, 1-2. Nog geen minuut hadden de Lieroppenaren er plezier van. Jan Meulendijks bracht Bij Willem weer langszij, 2-2. In de slotfase zorgde Hidde Maas ervoor dat de overwinning mee naar Lierop ging, 2-3.

In de eerste klasse speelden Postel 1 en DeskaMarkt8 in een hoog tempo tegen elkaar. Beide teams scoorden om en om tot de 3-3 eindstand. Rowan Leenen scoorde drie keer voor Postel 1; Jos (2x) en Douwe Hurkmans voor DeskaMarkt8.

Uit een snelle combinatie zette Wesley Janssen Bankers op een 0-1 voorsprong tegen Van Otterdijk in de zesde minuut. Na een individuele actie schoot Rahimi Sohail de 0-2 binnen in de 11e minuut. Van Otterdijk was niet kansloos en bood goed tegenstand hetgeen in de 25e minuut in een doelpunt van Frank van den Boomen resulteerde die vanaf de middenlijn hard in het doel schoot, 1-2. Drie minuten later maakte Wesley Janssen er 1-3 van voor Bankers. In de slotminuut plaatste Nick Verwegen de bal door de benen van de doelman van Bankers, 2-3.

Een wedstrijd om vlug te vergeten was die tussen Centersnacks en Jan&Jan. Had weinig met zaalvoetbal te maken, veel te hard en erg veel commentaar op de leiding. Arthur Kleeven schoot twee keer raak voor Centersnacks; Ron van Stratum en Loet van den Heuvel deden dat voor Jan& Jan, 2-2.

In een sportieve wedstrijd won Jagershuis ruimschoots van Breukers, 5-0. Marwin Roefs, Bas van den Wittenboer (2x), Daan Kuijpers en Rik van Berlo maakten de doelpunten.

Loomans kwam op 2-0 tegen BekenHDSolar in de eerste tien minuten. In de 20e minuut stond BekenHDSolar met 2-3 voor, waarna Loomans weer terug kwam tot 3-3. Toch sleepte BekenHDSolar de overwinning in de laatste minuut binnen, 3-4. De doelpunten voor Loomans werden gemaakt door Chris van Eijk (3x) en die van BekenHDSolar door Vincent van den Bogaart (3x) en Rob Verstappen.

In de tweede klasse zette Jordi Crooijmans Sphinx in de zesde minuut op een 1-0 voorsprong tegen LeenenRegiobank. Ondanks de goede tegenstand lukte het Sphinx niet meer om het doel van LeenenRegiobank te vinden. Sander Gerritsen (2x) en Rens Verlaak (3x) bezorgden LeenenRegiobank de ruime 5-1 overwinning.

Na een sportieve wedstrijd verliet CuundersGlashelder met een 1-2 zege op Hurkmans de zaal. Het duurde erg lang voordat er gescoord werd. Pas in de 23e minuut kwam CuundersGlashelder door een doelpunt van Jordy van Lunsen op 0-1. Twee minuten later werd doelman Sjoerd Hooglugt door zijn teamgenoten in de gelegenheid gesteld om van afstand raak te schieten, 1-1. Weer twee minuten later bepaalde Jordy Overman met en schot door de benen van de Hurkmans-goalie de einduitslag op 1-2.

Na een fijne en sportieve wedstrijd deelden Egelantier en Zunneke de punten. Het Zunneke kwam in de vijfde minuut op 0-1 door een doelpunt van Harrie Maas. Niels Gondrie en Sander van der Loo (2x) zorgden vervolgens in de 8e, 9e en 12e minuut voor een 3-1 voorsprong voor Egelantier. In de 15e minuut kwam het Zunneke weer dichterbij door een doelpunt van Ralph Bekx, 3-2. Nadat Sander van der Loo er in de 23e minuut 4-2 van had gemaakt leek het spel gespeeld. Het Zunneke dacht daar anders over en kwam door doelpunten van Geert Filippini en Martien van Heugten in de 25e en 26e minuut terug tot de einduitslag van 4-4.