Patricia Buis-Iven uit Someren-Eind is kandidaat voor de partij Lokaal Brabant bij de provinciale statenverkiezingen op woensdag 20 maart.

Patricia staat op nr. 6.

''Als fractielid van de Gemeenschapslijst en raadslid in Someren voel ik me een echte volksvertegenwoordigster'', zegt Patricia. ''In het raadswerk lopen we vaak tegen het feit aan dat de gemeente onderschikt is aan de provincie. Die geluiden hoor ik ook vanuit Asten. En daar wil ik samen met Lokaal Brabant als ‘koepel van lokale partijen’ verandering in gaan brengen''.

Patricia is een echte Brabantse: ''Ik ben geboren in Beek en Donk, opgegroeid in Gemert en woonachtig in het buitengebied van Someren. Daar ben ik zeven dagen per week actief op onze melkveehouderij. Daarnaast ben ik werkzaam onder de naam 100% Human. Als coach en trainer richt ik me op groei en herstel voor mens en onderneming''.

De ondernemer vindt dat het er in de landelijke politiek momenteel chaotisch aan toegaat. ''Nederland lijkt de goede weg kwijt te zijn. De standaard van de landelijke partijen lijkt een som te zijn van winnen of verliezen en dat mag niet gebeuren. Daarom is het belangrijkste uitgangspunt, in de visie van Lokaal Brabant, de menselijke maat, die realistisch en haalbaar is. Hoe mooi zou het zijn dat ik als statenlid onze prachtige Peelregio in Zuidoost-Brabant zou mogen vertegenwoordigen? Het lokale geluid naar het Provinciehuis in Den Bosch te brengen in plaats van de andersom''.

 


Trefwoorden: gemeenschapslijst provinciale statenverkiezingen lokaal brabant patricia buis-iven
Geplaatst

donderdag 14 februari 2019 | 08.09 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 14 februari 2019 | 13.22 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub