Aftrap verkiezingscampagne waterschap Aa en Maas

Op maandag 18 februari is landelijk en bij waterschap Aa en Maas de campagne gestart voor de waterschapsverkiezingen op woensdag 20 maart.

Waterschap Aa en Maas gaf hiervoor een feestelijk startschot bij haar hoofdkantoor langs de A2 ter hoogte van ’s-Hertogenbosch.

Hier hangt tot aan de verkiezingen een groot geveldoek, waarmee het waterschap automobilisten op de A2  uitnodigt om te stemmen.

Meer informatie over de verkiezingen en de partijen die meedoen, is te vinden op www.aaenmaas.nl/verkiezingen.

Op de landelijke campagnewebsite www.waterschapsverkiezingen.nl is uitgebreide informatie te vinden over o.a. verkiezingsonderwerpen, waarom stemmen, wat doen waterschappen en praktische informatie. Beide websites verwijzen naar de online stemhulp www.MijnStem.nl.

Op woensdag 20 maart 2019 zijn tussen 7.30 en 21.00 uur de gemeentelijke stemlokalen geopend. Iedereen vanaf 18 jaar kan dan twee keer stemmen: voor Provinciale Staten én voor het waterschap. Binnen het werkgebied van waterschap Aa en Maas kunnen inwoners via hun stem op een politieke partij meebeslissen over wie er in het bestuur van waterschap Aa en Maas komt.

De volgende partijen doen mee aan deze verkiezingen: AWP niet politiek wel deskundig, CDA, Ouderen Appèl - Hart voor Water, PvdA, VVD, Water Natuurlijk en 50PLUS.

Voor meer informatie over de partijen www.aaenmaas.nl/verkiezingen.


Trefwoorden: 50plus water natuurlijk vvd pvda hart voor water cda awp waterschap aa en maas
Geplaatst

dinsdag 19 februari 2019 | 10.45 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 19 februari 2019 | 11.04 uur

Auteur

Erik Bukkems


businessclub