Wandelaars kunnen dit jaar, nadat zij de finish van de Kennedymars hebben bereikt, douchen.

Organisator JOEK heeft een samenwerking gevonden met Infinity Fitness. Wandelaars kunnen bij dit fitnesscentrum, direct nabij de finish, een douche nemen. Voor wandelaars die tussentijds uitvallen, is er de mogelijkheid om te slapen.

Met de douche- en slaapmogelijkheden gaat een wens van veel wandelaars in vervulling.

De afgelopen jaren kreeg JOEK regelmatig de vraag of het mogelijk is om na de finish te douchen. Ook moeten wandelaars die uitvallen vaak een tijd wachten voordat degene met wie zij samen lopen, is gefinisht. Het is prettig als zij een tijd kunnen slapen, zeker als ze in de nacht of vroege ochtend uitvallen. Dankzij de samenwerking met Infinity Fitness kan JOEK nu deze service bieden aan de wandelaars.

Wandelaars, die willen douchen, kunnen direct na de finish tegen een vergoeding van € 2 een douche reserveren in de finishtent. Infinity Fitness ligt direct aan het Wilhelminaplein, waar de finish is. De slaapmogelijkheid is uitsluitend bedoeld voor uitvallers. Zij worden met een bezemwagen vanaf een post opgehaald en naar het centrum van Someren gebracht. Daar kunnen zij, zolang er bedden beschikbaar zijn, slapen in het pand van Infinity Fitness. Deze service is gratis.

Het is niet de eerste keer dat JOEK luistert naar de wensen van de wandelaars. In een enquête gaf een deel van de wandelaars aan de gravelpaden op de Strabrechtse Heide en rond het Keelven niet prettig te vinden, terwijl een ander deel deze passage door het natuurschoon juist prachtig vindt. Daarom biedt JOEK vanaf dit jaar de mogelijkheid om zelf je route te kiezen: of door het natuurgebied of er omheen over een volledig verharde route.

Sinds de inschrijving voor de 57e Kennedymars op 1 februari is gestart, staat de teller al op 419 aanmeldingen. Dit is zo’n 25% meer dan vorig jaar om dezelfde tijd, terwijl inschrijven toen al vanaf 1 november mogelijk was. Voor de jubileumeditie van het 25e Rondje Someren bedraagt het aantal aanmeldingen 125 (ruim 80% meer dan vorig jaar). Opvallend is de vele inschrijvingen van mensen uit Helmond en Deurne, waar de route van de Kennedymars passeert. Ook valt op dat veel mensen voor de eerste keer meedoen.

Aanmelden kan op www.kennedymars.nl.


Trefwoorden: joek kennedymars infinity fitness
Geplaatst

donderdag 07 maart 2019 | 14.39 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 07 maart 2019 | 13.39 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub