Vrijwilligerswerk in Asten en Someren

De Vrijwilligerscentrale van Onis Welzijn heeft enkele vrijwilligerstaken in de aanbieding.

Basisschool Sint Bonifatius in Asten heeft plek voor een overblijfvrijwilliger. Iemand die er voor kan zorgen dat de kinderen een veilige en prettige sfeer beleven tijdens de grote pauze tussen de middag. Je ontvangt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.

In april gaan de collectanten van de Goede Doelen Week Someren weer op pad. Combineer je wandeling met een goed gevoel en loop mee. De week is gepland van 8 tot en met 13 april.

Het Alzheimer Café, dat wordt georganiseerd in centrum De Beiaard in Asten, zoekt een gespreksleider. Iemand die graag voor een groep staat, in gesprek gaat met de gastspreker en zorgt voor goede interactie. Deze avonden zijn eens per maand.

Voor het bezoeken van een aantal bedrijven in Asten en Someren zoekt Onis een of twee mensen die in gesprek gaan over laaggeletterdheid. Vergroot je eigen netwerk en breng dit belangrijke thema onder de aandacht.

Liever buiten aan de slag? Steek dan de handen uit de mouwen bij natuurtheater De Donck in Someren. Maaien, snoeien, sorteren van hout, er is genoeg te doen.

Deze en andere vacatures lees je op de vacaturebank van de Vrijwilligerscentrale: www.oniswelzijn.nl.

Maak vrijblijvend een afspraak bij Onis Vrijwilligerscentrale, tel. 0493-441256 of e-mail c.vaneijden@oniswelzijn.nl.


Trefwoorden: vrijwilligerswerk vrijwilligerscentrale onis natuurtheater de donck bonifatiusschool alzheimer cafe peelland onis welzijn goede doelenweek carien van eijden
Geplaatst

zaterdag 09 maart 2019 | 18.37 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 09 maart 2019 | 17.37 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub