Inwoners van Someren en alle omliggende kerkdorpen kunnen vanaf nu een bijdrage leveren aan het boek ‘Samen voor Someren’.

De initiatiefnemers van het boek willen een ode brengen aan de gewone Somerenaar. Iedereen kan meeschrijven via een speciale website of schrijfsessies in de bibliotheek.

Het is dus een unieke kans om je buurvrouw, voetbaltrainer of zangmaatje in het zonnetje te zetten door iets over hem of haar op te schrijven.

Wat betekent iemand voor onze gemeenschap? Waarmee maken zij zich onmisbaar of zijn ze inspirerend voor anderen? Het is de bedoeling dat de ingezonden verhalen een bijzonder kijkje gaan geven in de Somerense gemeenschap. Er zijn een paar eenvoudige regels bij het inzenden van verhalen. Zo dient een persoon op dit moment woonachtig te zijn in Someren, Someren-Heide, Someren-Eind of Lierop.

Het boek is een idee van Somerenaar Gerry Sieben en het is vervolgens omarmd door Samen voor Someren. Deze werkgroep wil een beweging op gang brengen van Somerenaren die samen aan de slag gaan om het leven in Someren en haar kerkdorpen nog mooier te maken.

Inzendingen kunnen gedaan worden via www.samenvoorsomeren.nl.

Daarnaast komen er speciale schrijfsessies bij de Bibliotheek Someren waar de verhalen eveneens verzameld worden. De eerste schrijfsessie zal zijn op vrijdag 15 maart van 16.00 uur tot 19.30 uur.


Trefwoorden: bibliotheek someren schrijf een boek samen voor someren gerry sieben
Geplaatst

zaterdag 09 maart 2019 | 11.11 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 15 maart 2019 | 19.30 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub