Tweede klasse:

Hurkmans - Centraal 2 - 5

Bleekerven - Zunneke 0 - 5

Egelantier - Uncle Buck 5 - 1

In de hoofdklasse leed koploper Berkvens een 2-4 nederlaag tegen Daan’s. Luc Bouwmans opende in de vijfde minuut de score voor Daan’s door een harde voorzet van doelman Maarten Werts binnen te tikken, 0-1. Drie minuten later schoot Maarten Werts van afstand in de bovenhoek de 0-2 achter doelman Sil Joosten. In de 15e en 24e minuut schoot Ronnie Heijmans twee keer raak van eigen helft, 0-4. In de 25e minuut lukte het Geert Raijmakers om direct na de aftrap van de 0-4 voor Berkvens te scoren, 1-4. Twee minuten voor tijd maakte Niels Schweren er met een hard schot uit de rebound in de benedenhoek 2-4 van. Een pijnlijke nederlaag voor Berkvens.

Medetitelkandidaat Acfis deed goede zaken en won afgetekend van het Wapen dat niet veel in te brengen had. Het werd een 9-0 overwinning voor Acfis met doelpunten van Youri van Bussel (4x), Rik van de Ven (3x), Bram van Dijk en een ongelukkig eigen doelpunt van Jos Welten. Met twee wedstrijden minder gespeeld staat Acfis gelet op de te behalen winstpunten nu op de eerste plek.

In de 11e minuut schoot Roel Janssen de 0-1 voor CanadeesMarkBerkers tegen Van Zoggel 1 in de benedenhoek. Met een hattrick in de 19e, 22e en 29e minuut zorgde Ruud Smits voor de 3-1 winst voor Van Zoggel 1 in een sportieve wedstrijd.

Toff leed een dikke 0-7 nederlaag tegen Postel 2 dat duidelijk de kansen beter benutte. Doelman Wessel Pape van Postel 2 ranselde “zekere” doelpunten van Toff uit het doel. Nick Kusters (drie keer waarvan een uit een strafschop), Tjardo Knapen en Thijs Cortenbach (3x) waren de doelpuntenmakers voor Postel 2.

Bij Van Gennip tegen Steenstra werd twaalf keer gescoord. De overwinning ging met 5-7 naar Steenstra. Voor Van Gennip scoorden Chris Filippini (4x) en Tim van Lieshout. Voor Steenstra deden dat Koen de Louw (4x), Ties Steenstra (2x) en Joost van der Velden.

In de eerste klasse scoorde Lucas de Bruijn al in de tweede minuut na een eentweetje met Chris van Eijk de 0-1 voor Loomans. Met een identiek doelpunt maakte Lucas de Bruijn er in de 10e minuut 0-2 van. Postel 1 deed er alles aan om terug te komen en zette flinke druk. Loomans wist die te weerstaan. In de 26e minuut redde Bart Hurkmans de eer voor Postel 1, 1-2.

Kanters kwam al vrij vlug op een 0-2 voorsprong door doelpunten van doelman Paul Isbouts (4e) en Stan van Heugten (7e). Na van de schrik bekomen te zijn kwam Van Otterdijk terug tot 2-2 door doelpunten van Pedro van de Voort (12e) en Erwin Altena (16e). Met twee afstandsschoten zorgde doelman Paul Isbouts in de 16e en 20e minuut voor de 2-4 winst van Kanters.

Koploper Bankers verloor van Centersnacks. Met een hattrick zette Tyrone Pelzers (9e, 15e, 20e ) Centersnacks op een 0-3 voorsprong. Nadat Dirk van Lieshout er in de 21e minuut 0-4 van had gemaakt leek het voor Bankers over en uit. Echter door treffers van Niels Bankers (2x) en Jordi Giebelen kwam Bankers nog zeer sterk terug maar de overwinning voor Centersnacks hield stand.

Jagershuis viel sterk aan tegen Van Zoggel 2 maar de doelpunten vielen aan de andere kant. Teun Verhees (5e), Bram van Mierlo (17e, 23e) en Sem Leenen (29e) scoorden bijna allemaal na een counter, 4-0.

In de tweede klasse won Centraal van Hurkmans en klom daardoor naar de vierde plek, een voor Centraal ongekende luxe. Jan Verhees (2x) en Jeroen van Lierop zorgden in de eerste 14 minuten voor een 0-3 voorsprong voor Centraal. In de 21e minuut scoorde Harm Gubbels met een intikker 1-3. Centraal nam het initiatief weer over en Jeroen van Lierop maakte er in de 23e en 26e minuut 1-5 van. Het slotakkoord in deze wedstrijd was voor Willem Hurkmans die in de 27e minuut na een doorloopbal de uitslag op 2-5 bepaalde.

Bleekerven trad zonder wissels aan tegen het Zunneke en werd totaal overklast. Ruim tien minuten hield Bleekerven stand. Vervolgens bepaalden Ralph Bekx (2x), Michiel Peters, Martien van Heugten en Harrie Maas de uitslag op 0-5. Door deze overwinning steeg ‘t Zunneke een plek in het klassement.

Nadat Bennie Wijnen in de 8e minuut Egelantier op voorsprong had gezet tegen Uncle Buck hielden beide teams elkaar goed in evenwicht. In de 23e minuut kwam Uncle Buck op gelijke hoogte door een doelpunt van Niels Swinkels, 1-1. In de laatste vijf minuten sloeg Egelantier echter toe en bepaalden Niels Gondrie (2x), Bennie Wijnen en Cas Manders de uitslag op 5-1.