De afgelopen weken hebben er in Someren prachtig gekleurde en versierde Meerminnen voor de ramen gehangen.

De winnaars van de kleurwedstrijd zijn op zaterdag 9 maart verrast met een prijs, uitgereikt door Prins Lukas I en Jeugdprins Stef.

Dit jaar is het groot feest in De Meerpoel: de carnavalsvereniging bestaat 5x11 jaar. Om de 55e verjaardag van de Meermin te vieren, zijn alle kinderen opgeroepen om hun huis te versieren met een kleurplaat van de Meermin. De jury heeft alle huizen bekeken en heeft de mooiste creaties uitgeroepen als winnaar.

De kinderen, die een winnende kleurplaat hebben gemaakt, kregen thuis hoog bezoek van Prins Lukas I, Prinses Karin, Jeugdprins Stef I en Jeugdadjudante Guusje. Voor iedere winnaar hadden zij een leuke prijs meegenomen. Van een watertafel voor de allerkleinsten tot een abonnement bij De Diepsteeckel of een cursus Zeemeermin zwemmen bij De Abeel. 

De volgende kinderen hebben een prijs gewonnen: Stan Douven (2 jaar), Fay van der Wallen (7 jaar), Bram Bennenbroek (4 jaar), Puk en Jip van Bree (7 en 5 jaar), Eva van der Zanden (5 jaar), Ronja Peijnenburg (7 jaar).


Trefwoorden: kleurwedstrijd cv de meerpoel prins lukas prins stef
Geplaatst

zondag 10 maart 2019 | 11.40 uur

Laatst gewijzigd

zondag 10 maart 2019 | 10.43 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub