Boekenpresentatie Toon en Thija Maas

Op zondagmiddag 7 april worden in Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne vanaf 14.30 uur twee boeken gepresenteerd binnen één familie.

Thija Maas houdt haar kloeke dichtbundel ‘Verbarium Poeticum’ (371 pagina’s) ten doop en haar broer Toon Maas, beiden geboren in Lierop, brengt met zijn partner in liefde en kunst Dini van Griensven de bundel ‘Eindelijk Thuis’ uit (toch ook 68 bladzijden), een verzameling ‘vergedichten’ met aquarellen en tekeningen van Dini.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst wordt voorgelezen - niet te lang, maar wel uit eigen werk - en muziek gemaakt door een ensemble onder leiding van René Vermaes, die gedurende de afgelopen decennia regelmatig met Dini, Thija en Toon heeft samengewerkt. Dat geldt ook voor de presentator van de middag Wil van der Coelen. Voor de bezoekers die gedurende de presentatie overtuigd zijn geraakt, zijn na afloop in de foyer beide boeken te koop.

Kaartjes à € 7,50 (inclusief een pauzedrankje-dat-ook-naderhand-genuttigd-kan-worden-omdat-er-geen-pauze-is) zijn te bestellen via www.ccdeurne.com of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur of tel. 0493-383878.


Trefwoorden: cultuurcentrum martien van doorne dinie van griensven thijs maas thija maas toon maas
Geplaatst

donderdag 14 maart 2019 | 16.09 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 09 april 2019 | 12.33 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub