Vandaag op SIRIS-tv

SIRIS-tv zendt op woensdagavond 13 maart en donderdagochtend 14 maart filmpjes uit, die de afgelopen dagen in de gemeenten Asten en Someren zijn opgenomen.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Boomfeestdag in Asten

Op woensdag 13 maart vond in Asten de Boomfeestdag plaats. Er werden bomen en struiken geplant aan de Hutten in Asten. 

NLdoet in Someren en Asten

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart wordt in ons land NLdoet gehouden, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers steken op die dagen voor een stichting, vereniging of instelling hun handen uit de mouwen. Carien van Eijden van Onis Vrijwilligerscentrale vertelt wat er op die dagen allemaal te doen is.

Thieu Verhees Kei van de Hei

Op dinsdag 5 maart werd Thieu Verhees uit Someren-Heide in zaal Heidehof gepresenteerd als de Kei van de Hei 2019. Thieu was blij verrast.

Gemeentenieuws - Team Zorg en Ondersteuning

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor het team Zorg en Ondersteuning. Wethouder Theo Maas, consulent WMO Linda Haex en dorpsondersteuner Cindy Manders geven tekst en uitleg.

Water Natuurlijk

De landelijke waterschapspartij Water Natuurlijk doet mee met de waterschapsverkiezingen op woensdag 20 maart. Op de kandidatenlijst vinden we een grote groep regionale vertegenwoordigers.

Deel 2:

Aauw prinsenstunt in Klotland

Op dinsdag 5 maart vond in de wijk Loverbosch in Asten, de buurt van Prins Joost I van De Klot, de aauw prinsenstunt plaats. Het werd een verhitte strijd om het bezit van het linie-ijzer tussen de buurt en de aauw prinsen.

Museum leukste uitje Noord-Brabant

Museum Klok & Peel in Asten is tijdens de ANWB-verkiezing op donderdag 7 maart uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2019’. Manager Frank van Kempen is er ook dit keer blij mee.

Contente Vrouw en Contente Man

De Organisatie Rustige Dinsdag reikte op dinsdag 5 maart in café Het Wapen van Asten de onderscheidingen ‘Contente Man’ en ‘Contente Vrouw’ van 2019 uit. De Contente Vrouw is José van Hoek-Mestrum en de Contente Man Maarten Mollemans.

Opschoondag IVN bij Starven

Op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart hield het IVN Asten-Someren, samen met Buiten en Zo en de gemeente Someren, een opschoondag bij de insectencorridor van het Starven tot het Meerven.

Water Natuurlijk

De landelijke waterschapspartij Water Natuurlijk doet mee met de waterschapsverkiezingen op woensdag 20 maart. Op de kandidatenlijst vinden we een grote groep regionale vertegenwoordigers.


Trefwoorden: vandaag op tv siris-tv
Geplaatst

woensdag 13 maart 2019 | 17.35 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 15 maart 2019 | 06.45 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub