Eén van de speerpunten van de organisator van de Kennedymars, JOEK, is om de sponsoren nadrukkelijker in het zonnetje te zetten.

Daar begon de organisatie mee tijdens een sponsoravond voor (nieuwe) sponsoren die hun contract tekenden.

Op donderdag 14 maart waren veel sponsoren van de Kennedymars Someren aanwezig op deze sponsoravond. Zij werden ontvangen bij Leenen Steengoed, die op deze avond hun sponsorcontract verlengde.

Ook negentien andere bedrijven verlengden hun contract. Ook werden er in de afgelopen zes maanden maar liefst zeven nieuwe sponsoren aangetrokken. De aanwezige sponsoren tekenden op deze avond hun sponsorcontract .

De aanwezige sponsoren, die hun sponsorcontract verlengd hebben, zijn Geevers Classic Cars, Tegelhandel Loomans, RenewMyID, Leenen Steengoed, Luc Verbakel Party & More, Rabobank Peelland Zuid, Hendrikx Daksystemen, Multi Auto, RSW Accountants.

De aanwezige nieuwe sponsoren, die hun contract tekenden, zijn Sisow Payment Innovations, Engelen Betonvloeren en WVS Hoveniersbedrijf.

“Door de vele innovaties en ontwikkelingen van de Kennedymars de laatste jaren, merken we dat bedrijven hier graag hun steentje aan willen bijdragen. Dit gebeurt op vele manieren. Sommige bedrijven bieden hun diensten of materieel aan, anderen sponsoren financieel waardoor nieuwe plannen gerealiseerd kunnen worden”, aldus Robert Breukers, sponsorcommissie JOEK-Kennedymars.

Tijdens deze avond werden sponsoren meegenomen in een presentatie over alle activiteiten die JOEK naast de Kennedymars nog meer organiseert. Denk hierbij aan interne activiteiten voor leden maar ook het openbare evenement Zummerpark, wat dit jaar op 1 september voor de tweede keer georganiseerd wordt. Ook werd benadrukt wat de waarde van alle sponsoren is voor de Kennedymars en welke mogelijkheden er in de toekomst wellicht kunnen liggen.


Trefwoorden: sponsoravond joek kennedymars
Geplaatst

vrijdag 15 maart 2019 | 19.57 uur

Laatst gewijzigd

maandag 18 maart 2019 | 12.39 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub