SIRIS-tv zendt op maandagavond 18 en dinsdagochtend 19 maart filmpjes uit, die afgelopen week gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Sponsoravond Kennedymars

Eén van de speerpunten van de organisator van de Kennedymars, JOEK, is om de sponsoren nadrukkelijker in het zonnetje te zetten. Daar begon de organisatie op donderdag 14 maart mee tijdens een bijeenkomst voor sponsoren die hun contract tekenden. Dat tekenen gebeurde bij Leenen Steengoed in Someren.

John Bankers kandidaat provinciale statenverkiezingen

John Bankers uit Asten is de nummer 7 op de kandidatenlijst van het CDA voor de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 20 maart. Het CDA heeft op dit moment negen zetels in de Provinciale Staten. John Bankers staat daarmee op een verkiesbare plek. Om volledig zeker te zijn van een zetel, wil hij met voorkeurstemmen worden gekozen.

Boomfeestdag in Asten

Op woensdag 13 maart vond in Asten de Boomfeestdag plaats. Er werden bomen en struiken geplant aan de Hutten in Asten. 

Water Natuurlijk

De landelijke waterschapspartij Water Natuurlijk doet mee met de waterschapsverkiezingen op woensdag 20 maart. Op de kandidatenlijst vinden we een grote groep regionale vertegenwoordigers.

Deel 2:

Optocht Karvanstal in Someren-Eind

Op zondag 17 maart trok voor de eerste keer de carnavalsoptocht van Stichting Karvanstal door de straten van Someren-Eind. Duizenden bezoekers genoten van een prachtige optocht met vijftien mooie grote carnavalswagens uit het zuiden van het land. Voor diegenen die de optocht gemist hebben, is er SIRIS-tv.

Gerard Claassen - Water Natuurlijk

Op woensdag 20 maart worden de waterschapsverkiezingen gehouden, tegelijk met de provinciale verkiezingen. Op de kandidatenlijst voor Water Natuurlijk, de grootste waterschapspartij van Nederland, staat Gerard Claassen uit Lierop, die op plaats 6 staat. Het is bijna zeker dat Gerard plaats neemt in de waterschapsraad.

Asten Nu - Bijeenkomst agrarische ondernemers

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de bijeenkomst voor alle agrarische ondernemers in de gemeente Asten die de ZLTO en de gemeente op donderdag 21 maart gaan houden in De Kluis in Ommel. Wethouder Theo Martens en Frank Rooijakkers, voorziter van de ZLTO Asten, vertellen waar de avond over gaat.

Water Natuurlijk

De landelijke waterschapspartij Water Natuurlijk doet mee met de waterschapsverkiezingen op woensdag 20 maart. Op de kandidatenlijst vinden we een grote groep regionale vertegenwoordigers.


Trefwoorden: siris-tv vandaag op tv
Geplaatst

dinsdag 19 maart 2019 | 09.53 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 19 maart 2019 | 16.16 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub