SIRIS-tv zendt op woensdagavond 20 en donderdagochtend 21 maart filmpjes uit, die afgelopen week gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Goeiemorgen - Koning Willem Alexander op bezoek in Lierop

Koning Willem Alexander was op woensdag 20 maart op bezoek in Lierop. U ziet een sfeerfilmpje. Een uitgebreid verslag van deze dag volgt nog.

Brabantse Kost in De Ruchte

In De Ruchte in Someren staat op zondag 7 april Brabantse Kost op het programma. Neem een bak koffie, een pilske of wijntje en geniet van een gezellig Brabants onderonsje met Brabants dialect, worstenbroodjes, humor en muziek. Jetteke Hendriks en Dirk van Diepen zijn de gastvrouw en gastheer.

Start aanleg BikePark Asten

Op zaterdag 16 maart werd officieel gestart met de aanleg van het nieuwe Bike Park in Asten. Wethouder Theo Martens gaf aan de start een officieel tintje. Daarna ging een groot aantal vrijwilligers aan de slag om een bestaande mountainbikeroute in de Schietbaanse bossen zo aan te passen dat die route een technisch uitdagend parcours wordt.

Boomfeestdag in Someren

De gemeente Someren hield twee boomfeestdagen. Ongeveer 175 kinderen van verschillende scholen plantten op woensdag 13 maart inlandse eiken en een bosplantsoen aan in het bos aan de Panweg en op maandag 18 maart in het bos bij Huize Witven.

Sponsoravond Kennedymars

Eén van de speerpunten van de organisator van de Kennedymars, JOEK, is om de sponsoren nadrukkelijker in het zonnetje te zetten. Daar begon de organisatie op donderdag 14 maart mee tijdens een bijeenkomst voor sponsoren die hun contract tekenden. Dat tekenen gebeurde bij Leenen Steengoed in Someren.

Deel 2:

Optocht Karvanstal in Someren-Eind

Op zondag 17 maart trok voor de eerste keer de carnavalsoptocht van Stichting Karvanstal door de straten van Someren-Eind. Duizenden bezoekers genoten van een prachtige optocht met vijftien mooie grote carnavalswagens uit het zuiden van het land. Voor diegenen die de optocht gemist hebben, is er SIRIS-tv.

 

Expositie Bossche School in gemeentehuis Someren

Tot 1 juli kunt u in het gemeentehuis in Someren een expositie bekijken over de Bossche school en architect Jan de Jong. De expositie werd op maandag 18 maart geopend door wethouder Louis Swinkels.

Asten Nu - Bijeenkomst agrarische ondernemers

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de bijeenkomst voor alle agrarische ondernemers in de gemeente Asten die de ZLTO en de gemeente op donderdag 21 maart gaan houden in De Kluis in Ommel. Wethouder Theo Martens en Frank Rooijakkers, voorziter van de ZLTO Asten, vertellen waar de avond over gaat.


Trefwoorden: siris-tv vandaag op tv
Geplaatst

donderdag 21 maart 2019 | 07.31 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 21 maart 2019 | 17.48 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub