Tijdens Die Heise Freunde Party, op zondag 24 maart in café D’n Egelantier in Someren, presenteerde de organisatie van Die Heise Bierfesten de eerste artiesten.

Dat zijn BZB (Band zonder Banaan), George Baker, Lee Towers, Dennie Christian, The Originals, La Fuente en Darkraver.

Die Heise Bierfesten vinden plaats op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus op het feestterrein op de hoek van de Nieuwendijk/Kerkendijk in Someren-Heide.

Een combikaart kost € 35 en een dagkaart € 20.

Op zondag is de entree gratis.  

De kaartverkoop start op 1 april via www.dieheisebierfesten.nl.

Naast de terugkeer van Die Heise Bierfestzelt, Heise Megapark en die Heise Biergarten worden er ook twee nieuwe area’s toegevoegd: Heise Bierdeck en Die Heise Stube.

De heren van BZB (Band Zonder Banaan) kondigen aan dat 2019 hun laatste concertjaar is. Met hits als Koning Pintenman, Echte Vrienden en de Bankzitter hebben zij 25 jaren lang elke feesttent op zijn kop gezet en in Die Heise Bier Fest Zelt zal dit op vrijdag niet anders zijn.

George Baker zit vijftig jaar in het vak en geeft nog steeds vol gas. Wie kent zijn evergreens Una Paloma Blanca en Little Green Bag niet? En is het niet van de radio, dan is het wel van de films of commercials waarin deze hits veelvuldig worden gebruikt.

De populairste partyband van Nederland in 2018 The Originals sluit de vrijdagavond af. Deze band speelt alles op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct. Kun je nu al niet wachten op hun optreden? Luister dan de eerste maandag van de maand naar de Coen en Sander show op Radio 538 voor een voorproefje met hun vaste item VRAAG'M'MAANDAG!

Tussendoor zorgen Timmie Tirol en Immer Hansi voor Deutsche sferen in Die Heise Biefestzelt op de vrijdagavond.

Na het succes van de aflopen jaren keert op vrijdag en zaterdag ook het Heise Megapark terug. De eerste drie namen voor de vrijdagavond zijn inmiddels bekend: Met La Fuente, Darkraver en Bontgenoten Soundsystem is een ding zeker, dat wordt tanzen, tanzen, tanzen.

De zaterdag blijft de onvervalste Deutsche Tag. Ze starten met de schuttenspellen en de huisdj’s Immer Hansi en Otto Wunderbar zorgen de hele tag voor de beste Deutsche muziek. Hoofdact in Die Heise Bierfestzelt is Immer Gerade Aus. Zij brengen een show vol herkenbare Duitse muziek, van gezellige Schlagers en Party-/Ballermann-hits tot de bekende ballads en andere klassiekers. Daarnaast heeft de organisatie nog een aantal verrassingen in petto, maar die houden ze nog even voor zichzelf.

Zondag is familietag. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Voor de allerkleinsten is er een speelweide en voor de wat oudere jeugd een frisparty. Ook keert het kapellenfestival weer terug.

Het belooft één groot meezingfeest te worden in de festzelt met Dennie Christian. Ook dit jaar zal hij weer een groot gedeelte van het middagprogramma voor zijn rekening nemen met zijn aanstekelijke enthousiasme. Dit jaar wordt Dennie vergezeld door de levende legende Lee Towers. Deze held met zijn karakteristieke bril en gouden microfoon bewees onlangs nog met zijn deelname aan De Beste Zangers van Nederland dat hij nog lang niet toe is aan zijn pensioen.
Verder zullen op zondag Der Kleino en band, Julia und die Heise Romeos, Die Nünentaler Schürzenjäger, Immer Hansi en Otto Wunderbar optreden.

Naast al deze artiesen heeft de organisatie dit jaar ook een geheel nieuw, prettig gestoord feestconcept toegevoegd aan Die Heise Bierfesten: Die Heise Stube. In een gezellig en sfeervol tentje wordt alles op zijn kop gezet. Bij binnenkomst vliegt de confetti je om de oren en wordt er een kermis van C-artiesten, foute schlagers, bingo’s, karaoke en andere hilarische dingen het podium op gesleurd.

In Die Heise Stube staat je elk half uur een nieuwe verrassing te wachten. Wat er gebeuren gaat op het podium is dus totaal onduidelijk. Van Duitse Karaoke tot een jodelcontest en van een ‘circus half uurke’ tot Violent Disco: alles kan, als het maar gek genoeg is.

Vorig jaar waren ze er voor het eerst, de balkons in de Bierfestzelt. Dit jaar is dit concept verder uitgewerkt en zijn ze omgedoopt tot Heise Bierdeck. Een exclusieve plek met gereserveerde tafels en banken met perfect zicht op het podium en de hele tent. Heerlijk genieten van onbeperkt pullen bier en wijn en Heise Speise aan tafel geserveerd.

Voor de diverse mogelijkheden kun je contact opnemen via e-mail info@dieheisebierfesten.nl.


Trefwoorden: die heise freunde party darkraver la fuente bzb band zonder banaan die heise bierfesten dennie christian lee towers
Geplaatst

maandag 25 maart 2019 | 15.39 uur

Laatst gewijzigd

maandag 16 september 2019 | 08.58 uur

Auteur

Erik Bukkems


businessclub