De afgelopen maanden is een groot gedeelte van de Bibliotheek in Asten heringericht.

De heropening van de vernieuwde bibliotheek vond plaats op zaterdag 23 maart.

De openingsceremonie werd verricht door wethouder Janine Spoor. De opening was tevens het begin van de boekenweek.

In Bibliotheek Someren vindt op vrijdagavond 29 maart een preview plaats van het boek ‘Wij Someren’. Dat boek is een project van het platform Samen voor Someren. Diverse inwoners uit Someren hebben inspirerende verhalen aangeleverd. Tijdens de preview krijgt het publiek alvast een voorproefje van een aantal mooie verhalen.

Vanaf 23 maart ligt het Boekenweekmagazine klaar voor de leden van de bibliotheek. Vol leestips, themaboeken, achtergronden en interviews bij het thema van de Boekenweek. Leen een boek dat past bij het thema in een speciale thematas, en geniet van mooie verhalen. De tas mag je houden. Voor beide geldt: zolang de voorraad strekt.

Boeken geleend tijdens de Boekenweek bij Bibliotheek Helmond-Peel? Bewaar dan je uitleenbon en je krijgt op vertoon van deze bon direct 50% korting bij de tentoonstelling ‘Returning the Gaze’ van Karin Hanssen in de Kunsthal van Museum Helmond. Met het entreebewijs kun je zowel het kasteel als de kunsthal bezoeken.

Word lid tijdens de Boekenweek en krijg twee cadeaus: Boekenweekgeschenk én gratis reizen. Neem tijdens de Boekenweek een abonnement en je ontvangt een voucher waarmee je bij de deelnemende boekhandels gratis een Boekenweekgeschenk krijgt. Met dit reis je gratis op zondag 31 maart, zo heb je dat abonnement er meteen al bijna uit.

 


Trefwoorden: boekenweek bibliotheek asten wethouder janine spoor
Geplaatst

dinsdag 26 maart 2019 | 12.11 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 28 maart 2019 | 12.12 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub