SIRIS-tv zendt op dinsdagavond 26 en woensdagochtend 27 maart filmpjes uit, die afgelopen week gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Koning Willem Alexander op bezoek in Lierop

Op woensdag 20 maart kreeg Lierop een heel bijzonder bezoek. Het was de Koning der Nederlanden himself. Koning Willem Alexander kwam in De Vurherd kijken en luisteren naar de vrijwilligers die van de 'Dorpscoöperatie Lierop Leeft' een succes hebben gemaakt. De onverwachte komst van de 'kunning' maakte veel los in het dorp.

Vogelasiel Someren mag uitbreiden

Het Vogelasiel Someren had grootse uitbreidingsplannen. Er kwam echter een kink in de kabel en daarom kwam er van de plannen niet veel terecht. Pepie Smits heeft echter goed nieuws.

Brabantse Kost in De Ruchte

In De Ruchte in Someren staat op zondag 7 april Brabantse Kost op het programma. Neem een bak koffie, een pilske of wijntje en geniet van een gezellig Brabants onderonsje met Brabants dialect, worstenbroodjes, humor en muziek. Jetteke Hendriks en Dirk van Diepen zijn de gastvrouw en gastheer.

De Brigantijn op bezoek bij SIRIS

SBO De Brigantijn in Someren had op dinsdag 26 maart het project 'Beeld en Geluid' op het programma staan. En daar paste een bezoek aan de lokale omroep SIRIS natuurlijk helemaal in. Ter ontspanning gingen de kinderen even koersballen beneden in De Ruchte.

Deel 2:

Jubileumreceptie voetbalvereniging SSE

Voetbalvereniging SSE uit Someren-Eind bestaat vijftig jaar en dit gouden jubileum werd op vrijdag 22. zaterdag 23 en zondag 24 maart gevierd op sportpark De Heikampen. Op vrijdag was de jubileumreceptie. Daar sprak Harrie van Horik van SIRIS-tv met de gouden jubilarissen Klaas van Houts, Rinus van Houts, Jos Kessels, Lambert van de Burgt, Gabriel Mikkers, Remy Mikkers, Jos Sauvé en Marini van de Manakker, secretaris Louis van Otterdijk, voorzitter Ron Martens, de eindredacteur van clubblad SSE Piet van Meel en de eerste trainer Isi Fondon sr.

Goeiemorgen - Koning Willem Alexander op bezoek in Lierop

Koning Willem Alexander was op woensdag 20 maart op bezoek in Lierop. U ziet een sfeerfilmpje. Een uitgebreid verslag van deze dag volgt nog.


Trefwoorden: vandaag op tv siris-tv
Geplaatst

woensdag 27 maart 2019 | 07.40 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 27 maart 2019 | 07.49 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub