KansPlus Asten-Someren-Deurne en GeJeJong-De Wik Deurne houden op zondag 7 april de 31e Peelland Truckrun.

Een konvooi van ongeveer 175 trucks met daarin mensen met een beperking uit de regio maakt op die dag een tocht van ongeveer 54 kilometer (drie en een half uur) door Deurne, Vlierden, Ommel, Asten, Someren, Liessel en Bakel.

Start- en eindpunt is Spuiterij Munsters aan de Daalder 7 in Deurne.

In de loods van Spuiterij Munsters is voor vertrek en na afloop weer van alles te doen. Er is muziek, er kan iets gedronken worden en er staat een springkussen.

Ook de vaste gasten met de miniatuurvrachtwagens zijn weer van de partij. Zij hebben een baan uitgezet voor een demonstratie met de miniatuurvrachtwagens.

De trucks komen vóór 9.30 uur bij elkaar op het industrieterrein bij Spuiterij Munsters, waar het konvooi wordt geformeerd.

De gehandicapte passagiers worden tussen 9.45 en 10.15 uur verwacht bij Spuiterij Munsters. Na inschrijving ontvangt iedere deelnemer een ‘goodiebag’ met daarin allerlei zaken die geschonken worden door sponsors en het traditionele vaantje als herinnering aan deze Peelland Truckrun.

Om 11.00 uur wordt het sein voor vertrek gegeven. Rond 14.30 uur keert het konvooi weer terug bij Spuiterij Munsters.

De Peelland Truckrun is mogelijk dankzij de belangeloze medewerking van Spuiterij Munsters in Deurne, de vele bedrijven die hun trucks ter beschikking stellen, de chauffeurs die er hun vrije tijd in willen steken, de motorrijders, de EHBO en de vele andere vrijwilligers. En niet te vergeten alle sponsors die het evenement elk jaar goed gezind zijn.

Meer info: Maico Meyer, tel. 06-15230700 of peellandtruckrun@live.


Trefwoorden: spuiterij munsters peelland truckrun kansplus-asd
Geplaatst

vrijdag 29 maart 2019 | 19.44 uur

Laatst gewijzigd

maandag 08 april 2019 | 10.41 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub