SIRIS-tv zendt op zaterdag 30 en zondag 31 maart het weekoverzicht uit, een overzicht van de filmpjes die afgelopen week uitgezonden zijn

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Kick-off theaterseizoen Crescendo

Op woensdag 27 maart vond in In d'n Herberg in Someren, het clubhuis van de toneelvereniging Crescendo, de officiële kick-off plaats van het nieuwe theaterseizoen. Tijdens de kick-off werden de nieuwe poster en spandoek gepresenteerd en ook de cast van de vrolijke familievoorstelling ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’.

Daan Hooglugt Nederlands kampioen tegelzetten

Daan Hooglugt (17) uit Lierop, leerling van Bouw Infra mensen Mierlo en ROC Ter AA, is in Hengelo Nederlands kampioen Tegelzetten geworden. De Nederlandse Bouwkampioenschappen voor MBO-leerlingen vonden plaats van 13 tot en met 15 maart en werden georganiseerd door Skills Heroes.

Vogelasiel Someren mag uitbreiden

Het Vogelasiel Someren had grootse uitbreidingsplannen. Er kwam echter een kink in de kabel en daarom kwam er van de plannen niet veel terecht. Pepie Smits heeft echter goed nieuws.

De Brigantijn op bezoek bij SIRIS

SBO De Brigantijn in Someren had op dinsdag 26 maart het project 'Beeld en Geluid' op het programma staan. En daar paste een bezoek aan de lokale omroep SIRIS natuurlijk helemaal in. Ter ontspanning gingen de kinderen even koersballen beneden in De Ruchte.

Asten Nu - Vitale Democratie en quick scan

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de Toekomstagenda Asten 2030 en wel speciaal voor de zogenaamde Vitale democratie. Burgemeester Hubert Vos en Mayelle Feijen, de programmamanager Vitale democratie, gemeenteraadsleden Ingrid Welten en Math Vankan en Ellen Lemmens, vertegenwoordiger van de Astense gemeenschap.

Deel 2:

Jubileumreceptie voetbalvereniging SSE

Voetbalvereniging SSE uit Someren-Eind bestaat vijftig jaar en dit gouden jubileum werd op vrijdag 22. zaterdag 23 en zondag 24 maart gevierd op sportpark De Heikampen. Op vrijdag was de jubileumreceptie. Daar sprak Harrie van Horik van SIRIS-tv met de gouden jubilarissen Klaas van Houts, Rinus van Houts, Jos Kessels, Lambert van de Burgt, Gabriel Mikkers, Remy Mikkers, Jos Sauvé en Marini van de Manakker, secretaris Louis van Otterdijk, voorzitter Ron Martens, de eindredacteur van clubblad SSE Piet van Meel en de eerste trainer Isi Fondon sr.

Onweerstaanbaar Someren provinciaal voorbeeld

Voor de provincie Noord-Brabant is ‘Onweerstaanbaar Someren’ een provinciaal voorbeeldproject voor het klimaatbestendig maken van Noord-Brabant. De provincie heeft zich aangesloten bij de reeds bestaande samenwerking van de gemeente Someren met de waterschappen Aa en Maas en De Dommel. Bestuurders van de vier overheden, onder wie wethouder Louis Swinkels, ondertekenden op dinsdag 19 maart een samenwerkingsovereenkomst. Wethouder Louis Swinkels vertelt daarover.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

zaterdag 30 maart 2019 | 08.45 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 02 april 2019 | 14.36 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub