SIRIS-tv zendt op dinsdagavond 2 en woensdagochtend 3 april filmpjes uit, die afgelopen week gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Kick-off theaterseizoen Crescendo

Op woensdag 27 maart vond in In d'n Herberg in Someren, het clubhuis van de toneelvereniging Crescendo, de officiële kick-off plaats van het nieuwe theaterseizoen. Tijdens de kick-off werden de nieuwe poster en spandoek gepresenteerd en ook de cast van de vrolijke familievoorstelling ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’.

Asten Nu - Vitale Democratie en quick scan

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de Toekomstagenda Asten 2030 en wel speciaal voor de zogenaamde Vitale democratie. Burgemeester Hubert Vos en Mayelle Feijen, de programmamanager Vitale democratie, gemeenteraadsleden Ingrid Welten en Math Vankan en Ellen Lemmens, vertegenwoordiger van de Astense gemeenschap.

Deel 2:

Gemengd Kerkkoor in Someren

Het dameskerkkoor van de Lambertuskerk in Someren gaat gemengd zingen. Er hebben zich al mannen aangemeld. Erna Zonneberg, Toos van Houten, Karel Velings en Noud van Lieshout vertellen over hun koor.

Boekpresentatie Ricky Damen-Een Kleurrijk Leven

Op zondag 31 maart werd in Gasterij Krabbendam in Someren het boek ‘Ricky Damen-een kleurrijk leven’ gepresenteerd door auteur en uitgever Gerard Ekelenkamp. Ter gelegenheid van de presentatie was er ook een expositie van de nieuwste werken van Ricky Damen.

Daan Hooglugt Nederlands kampioen tegelzetten

Daan Hooglugt (17) uit Lierop, leerling van Bouw Infra mensen Mierlo en ROC Ter AA, is in Hengelo Nederlands kampioen Tegelzetten geworden. De Nederlandse Bouwkampioenschappen voor MBO-leerlingen vonden plaats van 13 tot en met 15 maart en werden georganiseerd door Skills Heroes.

Gebouw Rabobank Asten gekocht door Van der Loo

De Rabobank in Asten verandert van locatie. Dat werd op woensdag 13 maart in de Midas bekend gemaakt.

Asten Nu - Themabijeenkomst Alcohol en Jeugd

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten. aandacht voor de themabijeenkomst ‘Alcohol en Jeugd’, die op woensdag 27 maart in het gemeentehuis in Asten plaats vond. Het doel van de avond was raadsleden, samen met deskundigen en betrokkenen, een beter beeld te geven van deze thematiek.


Trefwoorden: vandaag op tv siris-tv
Geplaatst

dinsdag 02 april 2019 | 15.36 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 03 april 2019 | 15.17 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub