SIRIS-tv zendt op woensdagavond 3 en donderdagochtend 4 april filmpjes uit, die afgelopen week gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Twee boeken, één familie

Op zondagmiddag 7 april worden in Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne twee boeken gepresenteerd binnen één familie. Thija Maas houdt haar kloeke dichtbundel ‘Verbarium Poeticum’ ten doop en haar broer Toon Maas brengt met zijn partner Dini van Griensven de bundel ‘Eindelijk Thuis’ uit.

Uitnodiging voor Brabantse Kost

In De Ruchte in Someren staat op zondag 7 april Brabantse Kost op het programma. Gastvrouw Jetteke Hendriks nodigt je van harte uit.

Gemeentenieuws - Gezamenlijke aanpak alcohol en drugs

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de gezamenlijke aanpak van alcohol en drugs. Wethouder Theo Maas en projectleider Ellen van Bree geven tekst en uitleg.

Asten Nu - Vitale Democratie en quick scan

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de Toekomstagenda Asten 2030 en wel speciaal voor de zogenaamde Vitale democratie. Burgemeester Hubert Vos en Mayelle Feijen, de programmamanager Vitale democratie, gemeenteraadsleden Ingrid Welten en Math Vankan en Ellen Lemmens, vertegenwoordiger van de Astense gemeenschap.

Deel 2:

Leef Sportief & Creatief op De Horizon

Op dinsdag 2 april werden in Someren en Asten de boekjes ‘Leef Sportief en Creatief’ uitgedeeld. Dat gebeurde door de Stichting Sport- en Cultuurimpuls uit Asten. Hockeyer Mink van der Weerden en Ralf Seuntjens, voetballer bij VVV Venlo, ondersteunden het project met het uitdelen van de boekjes en deelname aan een vragenronde.

Gemengd Kerkkoor in Someren

Het dameskerkkoor van de Lambertuskerk in Someren gaat gemengd zingen. Er hebben zich al mannen aangemeld. Erna Zonneberg, Toos van Houten, Karel Velings en Noud van Lieshout vertellen over hun koor.

Boekpresentatie Ricky Damen-Een Kleurrijk Leven

Op zondag 31 maart werd in Gasterij Krabbendam in Someren het boek ‘Ricky Damen-een kleurrijk leven’ gepresenteerd door auteur en uitgever Gerard Ekelenkamp. Ter gelegenheid van de presentatie was er ook een expositie van de nieuwste werken van Ricky Damen.

Asten Nu - Themabijeenkomst Alcohol en Jeugd

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten. aandacht voor de themabijeenkomst ‘Alcohol en Jeugd’, die op woensdag 27 maart in het gemeentehuis in Asten plaats vond. Het doel van de avond was raadsleden, samen met deskundigen en betrokkenen, een beter beeld te geven van deze thematiek.


Trefwoorden: vandaag op tv siris-tv
Geplaatst

woensdag 03 april 2019 | 16.17 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 04 april 2019 | 17.51 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub