Stichting Werkgroep Een Aarde in Asten houdt op zondag 14 april de traditionele vlooienmarkt in en rondom haar locatie op de Molenakkers 11 in Asten.

De winkel zelf is natuurlijk open en op het buitenterrein verschijnen vele marktkramen met curiosa, boeken, elektra, serviesgoed, tassen, schoenen, kleding, linnengoed, speelgoed en kleurrijke en geurende voorjaarsplantjes. En natuurlijk is er ook weer plaats voor een uitgebreide meubelafdeling.

Dit alles wordt aangevuld met een heerlijke horecavoorziening, zodat ook de inwendige mens beslist niets tekort komt.

De vlooienmarkt is geopend van 11.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Parkeren kan die dag niet op de Molenakkers, maar er is wel ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid.

Werkgroep Een Aarde zamelt op diverse actieve manieren gelden in, die vervolgens (zorgvuldig gecontroleerd) gedoneerd worden aan vele ontwikkelingswerk projecten in meer dan 25 landen voor het verbeteren van o.a. zorg, hygiëne, infrastructuur, werkgelegenheid, scholing en veiligheid.

De opbrengst van de vlooienmarkt wordt besteed aan twee doelen, te weten het Liceo San Bernardo in het dorp San Bernardo del Viento in de provincie Cordoba in Colombia en aan het kindertehuis Estrela Da Manha in Amoreira, Brazilië, waar Broeder Eric Verdegem al sinds 1973 werkt met verwaarloosde en moeilijk opvoedbare kinderen, of kinderen uit probleemgezinnen.


Trefwoorden: vlooienmarkt stichting werkgroep een aarde een aarde
Geplaatst

donderdag 04 april 2019 | 12.15 uur

Laatst gewijzigd

maandag 15 april 2019 | 08.47 uur

Auteur

Erik Bukkems


businessclub