Informatieavond Heeren van de Peel

Een groep initiatiefnemers, bestaande uit Peter Acda, Jos Haerkens, Martin van Schijndel en Jack van der Vleuten, heeft het plan opgevat om een club op te richten alleen vóór en dóór mannen.

Mannen die elkaar regelmatig ontmoeten voor een interessante lezing/presentatie. Maar ook voor een excursie of een andere activiteit, bijvoorbeeld een museumclub, een club wijnproeven, een club whiskyproeven, het doen van een bijzondere activiteit. Maar het wordt ook een club om na afloop van een activiteit nog gezellig na te buurten, sociale contacten te leggen of om te netwerken.

Als dit je nieuwsgierigheid heeft gewekt, kom dan op woensdag 17 april om 20.00 uur naar Hotel Centraal, Wilhelminaplein 3 in Someren. Op die avond wordt een verdere toelichting gegeven en worden programmavoorstellen gedaan voor lezingen/activiteiten.

Rob Scheepers, cabaretier, maakt ons op die avond wegwijs in de mannenwereld en weet wellicht ook jou over te halen om lid te worden.

‘Heeren van de Peel’ wil in september met de eerste bijeenkomst/presentatie beginnen.

De kosten voor deze avond bedragen € 10.

Hiervoor krijg je een kop koffie en het eerste pilsje (of iets anders), optreden van Rob Scheepers, en kunnen ook de eerste opstartkosten van de nieuwe club worden betaald (zoals statuten, website, e.d.).

De contributie gaat € 60 per jaar (1 september-31 augustus) bedragen.

Laat even weten of je komt via e-mail heerenvandepeel@gmail.com.

Meer dan zestig mannen hebben zich inmiddels aangemeld.


Trefwoorden: hotel centraal heeren van de peel
Geplaatst

donderdag 04 april 2019 | 11.27 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 18 april 2019 | 08.39 uur

Auteur

Erik Bukkems


businessclub