St. Anna Ziekenhuis zoekt nieuwe vrijwilligers

Het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop houdt op dinsdag 16 april een informatiebijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is om vrijwilliger te worden in het St. Anna Ziekenhuis.

Het Anna is met name op zoek naar gastvrouwen en gastheren, die bezoekers van de poliklinieken op hun gemak stellen door ze een kopje koffie te geven en een praatje maken.

Daarnaast zoekt het Anna vrijwilligers voor de huiskamer van de nieuwe afdeling Geriatrie, de afdeling waar oudere mensen met acute problemen opgenomen worden. Het leven op deze afdeling lijkt zoveel mogelijk op dat van thuis. Daarom zoeken ze vrijwilligers die de ouderen wat extra aandacht geven en ze ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten; ze helpen om te bewegen of om te eten. Deze vrijwilligers kunnen nét dat beetje extra aandacht geven aan de ouderen, dat maakt dat ze zich op hun gemak voelen.

Vrijwilligers werken gemiddeld een dagdeel per week en ze krijgen er ook wat voor terug. Denk aan fijne collega’s, kleding, opleidingen, deskundigheidsbevordering en voordeel bij tal van organisaties.

Iedereen die meer informatie over vrijwilligerswerk in het St. Anna Ziekenhuis wil hebben is welkom op dinsdag 16 april van 10.00 tot 11.30 uur in het ziekenhuis.

Aanmelden is niet nodig. De koffie staat klaar.


Trefwoorden: st anna ziekenhuis vrijwilliger
Geplaatst

donderdag 04 april 2019 | 12.14 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 16 april 2019 | 12.44 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub