SIRIS-tv zendt op zaterdag 6 en zondag 7 april het weekoverzicht uit, een overzicht van de filmpjes die afgelopen week uitgezonden zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Vierde Lollypopfestival

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april vindt de vierde editie van het Lollypopfestival plaats in Someren-Eind. Sebastiaan Vereijken vertelt wat er gaat gebeuren.

Afscheid van Estrade

Na bijna 35 jaar hebben de leden van het koor Estrade uit Someren de moeilijke beslissing genomen om met het koor te stoppen. Die beslissing willen zij graag markeren met een afscheidsconcert en reünie op zaterdag 6 april in Hotel Centraal in Someren.

Twee boeken, één familie

Op zondagmiddag 7 april worden in Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne twee boeken gepresenteerd binnen één familie. Thija Maas houdt haar kloeke dichtbundel ‘Verbarium Poeticum’ ten doop en haar broer Toon Maas brengt met zijn partner Dini van Griensven de bundel ‘Eindelijk Thuis’ uit.

Gemengd Kerkkoor in Someren

Het dameskerkkoor van de Lambertuskerk in Someren gaat gemengd zingen. Er hebben zich al mannen aangemeld. Erna Zonneberg, Toos van Houten, Karel Velings en Noud van Lieshout vertellen over hun koor.

Uitnodiging voor Brabantse Kost

In De Ruchte in Someren staat op zondag 7 april Brabantse Kost op het programma. Gastvrouw Jetteke Hendriks nodigt je van harte uit.

Asten Nu - Centrumontwikkeling en verkeersstromen

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de inloopavond over de ontwikkeling van het centrum van Asten en de gevolgen daarvan voor de verkeersstromen. Deze inloopavond is op donderdag 11 april in het gemeentehuis. Wethouder Henk van Moorsel en wethouder Theo Martens geven tekst en uitleg.

Gemeentenieuws - Gezamenlijke aanpak alcohol en drugs

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de gezamenlijke aanpak van alcohol en drugs. Wethouder Theo Maas en projectleider Ellen van Bree geven tekst en uitleg.

Deel 2:

Nieuwe wijkagent Dirk Lingg

Someren-Dorp heeft een nieuwe wijkagent, Dirk Lingg. Hij is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen Someren-Dorp. Wat dat allemaal inhoudt, dat vertelt Dirk Lingg zelf.

Leef Sportief & Creatief op De Horizon

Op dinsdag 2 april werden in Someren en Asten de boekjes ‘Leef Sportief en Creatief’ uitgedeeld. Dat gebeurde door de Stichting Sport- en Cultuurimpuls uit Asten. Hockeyer Mink van der Weerden en Ralf Seuntjens, voetballer bij VVV Venlo, ondersteunden het project met het uitdelen van de boekjes en deelname aan een vragenronde.

Boekpresentatie Ricky Damen-Een Kleurrijk Leven

Op zondag 31 maart werd in Gasterij Krabbendam in Someren het boek ‘Ricky Damen-een kleurrijk leven’ gepresenteerd door auteur en uitgever Gerard Ekelenkamp. Ter gelegenheid van de presentatie was er ook een expositie van de nieuwste werken van Ricky Damen.

Asten Nu - Themabijeenkomst Alcohol en Jeugd

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten. aandacht voor de themabijeenkomst ‘Alcohol en Jeugd’, die op woensdag 27 maart in het gemeentehuis in Asten plaats vond. Het doel van de avond was raadsleden, samen met deskundigen en betrokkenen, een beter beeld te geven van deze thematiek.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 05 april 2019 | 18.14 uur

Laatst gewijzigd

maandag 08 april 2019 | 15.32 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub