Onis Vrijwilligerscentrale heeft weer enkele vrijwilligerstaken in de aanbieding.

Leef Sportief in Asten houdt tijdens de nationale buitenspeeldag op woensdag 12 juni een heuse spelenkermis. Help mee die middag tot een succes te maken door jouw extra handjes in te zetten. Je begeleidt een paar spellen, enthousiasmeert de kinderen en je helpt ze bij vragen. De spelenkermis is op woensdag 12 juni van 13.00 tot 17.00 uur en wordt gehouden op het grasveld tegenover het evenemententerrein bij de Lienderweg in Asten.

Meer weten of aanmelden kan bij Onis Jongerenwerk, Jill Hoogwoud, tel. 06-33663713.

Doe je liever vrijwilligerswerk bij ouderen, neem dan eens een kijkje bij een van de zorgcentra of zorgboerderijen in Asten en Someren. Er zijn veel leuke en zinvolle activiteiten waar altijd extra handjes nodig zijn. Denk aan een spelletje, een wandeling, een kopje koffie of helpen bij de maaltijden.

Ben je technisch handig of heb je twee rechterklushanden, dan kun je aan de slag bij het Museum Klok & Peel, maar ook bij diverse sportclubs.

Kijk voor alle vrijwilligerswerk op www.oniswelzijn.nl en klik door naar de Vrijwilligerscentrale.

Je kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar Onis Vrijwilligerscentrale, tel. 0493-441256.


Trefwoorden: nationale buitenspeeldag onis vrijwilligerscentrale leef vrijwilligerswerk de spelenkermis onis jongerenwerk museum klok en peel
Geplaatst

vrijdag 05 april 2019 | 11.28 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 05 april 2019 | 12.40 uur

Auteur

Erik Bukkems


businessclub